Adjak rá bent a házban cipőt/szandált vagy ne? Mindig/néha/soha? Lépeget a bútorok mellett. Igen, vagy nem? Már meg vagyok zavarodva teljesen :-D
Nekem pont az ellenkezőjét mondta a gyógytornász.
Ha már lépeget a baba, kell bentre is a szandi, mert a kemény talaj (járólap, parketta) többet ront mint használ. Nyáron homokban, füvön minél többet mezítláb, persze ha megoldható. A puhatalput nem ajánlotta, hanem olyat ami fogja a bokát és hajlékony a talpa.
Ennyi vélemény közül nehéz eldönteni mi a legjobb :(
Jó babázást mindenkinek :)
Kedves utolsó! Most nagy kő esett le a szívemről! Már totál lelkiismeret furd. volt, hogy a 2 éves lányomnak az én hibámból dől befelé a bokája. Én ugyanis nem adok/adtam rá bentre semmit, csak tappancsos zoknit. Illetve télen néhányszor mamusz került a lábára, de nem nagyon tűrte magán. Ezek szerint teljesen mindegy, hogy ad-e rá az ember bokafogós szandit/cipőt, vagy nem?
Mindenesetre majd szeretném elvinni ortopédiára, biztos, ami biztos. Csak az influenza járványnak legyen vége...
Különben próbáltunk a lábára supinált cipőt (Szamos), de mivel tépőzáras, nem fogja a lábát. A Salust is néztük, de nekem ezek a supináltak totál nem jönnek be. Annyira merev a talpuk, egyáltalán nem hajlik.
Eddig Siestát és Superfitet hordott a lányom, ez a 2 teljesen hajlékony, ég és föld a különbség köztük.
Nem is tudom, megszokná-e egyáltalán a gyerek.
Kedves Kérdező! Bocs, ha Off voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!