Adjak rá bent a házban cipőt/szandált vagy ne? Mindig/néha/soha? Lépeget a bútorok mellett. Igen, vagy nem? Már meg vagyok zavarodva teljesen :-D
Kedves Utolsó! Az előtted lévő vagyok, aki ad bentre szandált.
Mi is Siestát használtunk benti szandálnak és kinti cipőnek is. Lehet, hogy pont ezzel a márkával van a baj?
Persze volt más típusú is, de szinte az összes ez a márka volt. Most meg én bizonytalanodtam el:(
Pont ma vettem e lányomnak egy Salus szupinált cipőt, mert az orvos azt mondta, hogy jó lenne, ha ilyet hordana.
Szerintem szép, ez kicsit más mint az eddigiek, ez idei modell és nem is volt annyira drága mint a többi, 7200 Ft volt.
Pillekönnyű mint a Superfit, de valóban nem hajlik a talpa.
Én is bocsánatot kérek az offért!:)
Nekem is a gyógytornász mondta, hogy ha mar jár, akkor bentre is kell cipő/ szandál. Addig, amíg csak butorok mellett megy, addig nem kell.
Akkor lenne jó a mezitlabazas, ha bent nem jarolapon meg laminalt padlón menne. De mivel az tok sík, így nem tesz jót. Nekem azt mondta, hogy majd nyáron kint az udvaron legyen sokat mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!