Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Teljesen felborult a fogyókúrá...

Teljesen felborult a fogyókúrám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint 1 hónapja fogyózom. 158 cm és 55 kiló vagyok jelenleg, 60 kgról indultam. Ma későn keltem, fél 12-kor, ezért úgy döntöttem, hogy már csak ebédelek, ettem egy nagy szelet halat, 2 ek. krumplipürével és egy kis majonézes kukoricával (ez kb egy fél maroknyi volt, vagy talán még annyi se). Tudom, hogy ennek egy része nem fogyókúrás ebéd, de vasárnaponként mindig azt eszem amit a többiek is. :) Ez durván legyen 500-600 kalória.

Nos, eddig még ezzel nem is igazán lenne probléma, de Anyu nagy örömmel hozott a családnak a cukrászdából süteményeket. Én egy ideig mondogattam neki, hogy nem kérek mert fogyózok, de aztán láttam rajta, hogy szomorú, és megettem egy sütit a kedvéért. Kiválasztottam a legkisebb franciakrémest, ami feltehetően a méretétől függetlenül nem kevés kalóriát tartalmazott. Úgy őszintén, nem is igazán kívántam... :/

Viszont így, hogy a reggeli, és a tízórai kimaradt, ebéd után sütit ettem, tanácstalan vagyok, hogy folytassam a napomat. Hagyjam ki az uzsonnát és vacsorára egyek egy almát? Vagy egyek uzsonnára egy almát, és vacsorára már ne egyek semmit? Holnap meg, folytassam ahogy eddig csináltam?

A süti után voltam futni is, 7 kilométert futottam.

Ötletek? :)

2011. febr. 13. 13:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
hát bocs, de ez egy kicsit beteges :D én, ha van egy bűnözős napom, simán megeszek 2500 kcal-t lelkiism. furdalás nélkül, mivel a többi napon úgyis csak 1500-öt eszek, 150g ch-val. egy nap kihágástól nem lesz semmi bajod, főleg h ennyit futottál. egyél ugyanúgy uzsit meg vacsit is, ahogy eddig a fogyid alatt
2011. febr. 13. 13:26
 2/22 anonim ***** válasza:
69%

Húha, látom ez nagyon komoly és életbevágóan fontos döntés lesz. Vajon az uzsonnát hagyod ki, vagy a vacsorát?! A jövőd függhet tőle!!!

Most komolyan, ez a legnagyobb gondod?

2011. febr. 13. 13:29
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem beteges :D

Csak ismerem magam, hamar feladok mindent, akár egy bűnözés után is, mert elmegy tőle a kedvem. :) Illetve szeretnék nyárra tényleg normálisan kinézni...

Jó, akkor eszek úgy ahogy szoktam. Köszi a választ! :)

2011. febr. 13. 13:29
 4/22 A kérdező kommentje:

* Húha, látom ez nagyon komoly és életbevágóan fontos döntés lesz. Vajon az uzsonnát hagyod ki, vagy a vacsorát?! A jövőd függhet tőle!!!

Most komolyan, ez a legnagyobb gondod?

Tanácsot kértem, hogy hogyan folytassam a napomat.

Igen, jelenleg ez a legnagyobb gondom. Neked meg látom az, hogy belém köss. :)

2011. febr. 13. 13:31
 5/22 anonim válasza:
76%
Uzsonnára egyél valami gyümit,vacsira meg joghurtot én így csinálnám.
2011. febr. 13. 13:39
 6/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :)
2011. febr. 13. 13:43
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 3 honapja fogyozom, és fogytam 7 kg-ot. Viszont tgnap én is megszegtem néhány dolgot, pl ettem egy sajtburgert (500kcal) mert hozott egyik rokonom és nm akartam megbántnai, meg tesom sütit sütött, és ettem belőle. Egy naptól nem fog a világ összedőlni, nyugodj meg:)
2011. febr. 13. 13:46
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

Aki meg kötekedik, nem tudja milyen rossz az, hogy az alapján ítélnek meg, h van rajtad sulyfelesleg. Hiába nem eszel annyit mint a csontsoványak, rád fogják hogy biztos egész nap zabálsz. ennyi. Ne is törődj vele:)

Előző voltam.

2011. febr. 13. 13:47
 9/22 anonim ***** válasza:

nyugi, egy ilyentől nem lesz bajod

mellesleg testépítős oldalon volt egy tanulmány, miszerint a csalós napok kifejezetten segítik a fogyást (pl heti 2 nap mikor süti / csoki is belefér)

én kipróbáltam, télleg jobb.. nincs feszengés a csokihiány miatt (aminek következtében később falásroham kaphatna el) és mégis fogyok

2011. febr. 13. 13:51
 10/22 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok! :)

Én csak azért tartottam ettől, mert régebben volt olyan, hogy bűnöztem, begurultam és abba is hagytam az egészet. Ezt nem szeretném... Az meg hogy kiló alapján nem tűnök húsosnak nem jelenti azt, hogy valójában nem vagyok az. Van mit ledolgozni. :)

Köszönöm mindenkinek a választ!

2011. febr. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!