Teljesen felborult a fogyókúrám, mit tegyek?
Kicsit több mint 1 hónapja fogyózom. 158 cm és 55 kiló vagyok jelenleg, 60 kgról indultam. Ma későn keltem, fél 12-kor, ezért úgy döntöttem, hogy már csak ebédelek, ettem egy nagy szelet halat, 2 ek. krumplipürével és egy kis majonézes kukoricával (ez kb egy fél maroknyi volt, vagy talán még annyi se). Tudom, hogy ennek egy része nem fogyókúrás ebéd, de vasárnaponként mindig azt eszem amit a többiek is. :) Ez durván legyen 500-600 kalória.
Nos, eddig még ezzel nem is igazán lenne probléma, de Anyu nagy örömmel hozott a családnak a cukrászdából süteményeket. Én egy ideig mondogattam neki, hogy nem kérek mert fogyózok, de aztán láttam rajta, hogy szomorú, és megettem egy sütit a kedvéért. Kiválasztottam a legkisebb franciakrémest, ami feltehetően a méretétől függetlenül nem kevés kalóriát tartalmazott. Úgy őszintén, nem is igazán kívántam... :/
Viszont így, hogy a reggeli, és a tízórai kimaradt, ebéd után sütit ettem, tanácstalan vagyok, hogy folytassam a napomat. Hagyjam ki az uzsonnát és vacsorára egyek egy almát? Vagy egyek uzsonnára egy almát, és vacsorára már ne egyek semmit? Holnap meg, folytassam ahogy eddig csináltam?
A süti után voltam futni is, 7 kilométert futottam.
Ötletek? :)
Már miért ne lenne rajtam zsír? Ha ülök a hasamon 3 részre "gyűrődött" zsír van... A fenekem alatt, egy kis dombnyi zsír van a combjaimon. Ha felveszek egy farmert oldalt kinyomja a hájamat. Te honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy aki le tud futni ennyit azon nem lehet zsír? Nem azt írtam, hogy 150 kiló vagyok. Csak, hogy van mit eltüntetni....
Amúgy 1600-1700 kalóriát eszek naponta amióta fogyózok.
az a bőröd, nem a zsírod, és nem kéne 2 számmal kisebb farmert hordanod
dobj máér magadról egy képet, mi az a szőrnyű háj, ami miatt bűntudatod van egy kis süti és egy nagyon kis adag ebéd miatt, ami nem is volt szerintem 5-600 kcal, de mindegy
Jó vastag bőröm van akkor... :DDDD
Hova vegyek nagyobb farmert? A combomnál meg a fenekemnél lógjon rajtam mintha bes*artam volna?
Képet nem tudok felrakni, méreteket tudok írni esetleg...
Csípő 90 cm, fenék 101 cm, derék 76, comb 59, mell 95.
Akármit is mondasz van rajtam hús. :)
Aha-aha, kár is az ilyen embereknek írnia... :D
Köszi a célzást, elvégeztem a 7. osztályt (is) sikeresen. Na, ide se írok többet. :DD
Pá
Nem koplalok..
Találtam a neten egy képet amin a csajnak olyan az alakja mint nekem.
Na szerinted ez annyira jól néz ki? Mert szerintem nem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!