Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Teljesen felborult a fogyókúrá...

Teljesen felborult a fogyókúrám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint 1 hónapja fogyózom. 158 cm és 55 kiló vagyok jelenleg, 60 kgról indultam. Ma későn keltem, fél 12-kor, ezért úgy döntöttem, hogy már csak ebédelek, ettem egy nagy szelet halat, 2 ek. krumplipürével és egy kis majonézes kukoricával (ez kb egy fél maroknyi volt, vagy talán még annyi se). Tudom, hogy ennek egy része nem fogyókúrás ebéd, de vasárnaponként mindig azt eszem amit a többiek is. :) Ez durván legyen 500-600 kalória.

Nos, eddig még ezzel nem is igazán lenne probléma, de Anyu nagy örömmel hozott a családnak a cukrászdából süteményeket. Én egy ideig mondogattam neki, hogy nem kérek mert fogyózok, de aztán láttam rajta, hogy szomorú, és megettem egy sütit a kedvéért. Kiválasztottam a legkisebb franciakrémest, ami feltehetően a méretétől függetlenül nem kevés kalóriát tartalmazott. Úgy őszintén, nem is igazán kívántam... :/

Viszont így, hogy a reggeli, és a tízórai kimaradt, ebéd után sütit ettem, tanácstalan vagyok, hogy folytassam a napomat. Hagyjam ki az uzsonnát és vacsorára egyek egy almát? Vagy egyek uzsonnára egy almát, és vacsorára már ne egyek semmit? Holnap meg, folytassam ahogy eddig csináltam?

A süti után voltam futni is, 7 kilométert futottam.

Ötletek? :)

2011. febr. 13. 13:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Szerintem a kép alapján (ha tényleg ilyesmi alakod van), inkább formálásra van szükséged, mint fogyásra (bár a hasából lenne mit ledolgozni, de úgy látom, ilyen az alkata, hogy oda hízik.)

2011. febr. 13. 15:46
 22/22 A kérdező kommentje:
Én is hasra meg csípőre hízok.. Ekkora belem van nekem is mint a képen. :) Úgy gondoltam, hogy lefogyok 5 kilót mellette tornázok és utána megpróbálom tartani a súlyomat és folytatni a futást, meg a tornát.
2011. febr. 13. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!