Titeket mi motivál? Kicsit el vagyok már keseredve
Figyelt kérdés
Közel két éve küzdök azzal plusz 5-6 kilóval, ami rajtam van. Olyan alkat vagyok, aki eleve képes a hízásra. Korábban három hónap alatt sikerült a zsírból leadnom úgy, hogy egy kilót se fogytam, de azóta semmi. Még mindig van mit leadni. Próbáltam többször változtatni az életemen, megfogadtam, hogy tornázok minden nap, de nincs motivációm.>< És főleg ez hiányzik. Titeket mi motivál, hogy tartsátok a rendszeres mozgást, a megfelelő étrendet? A társatok, a mozgás, vagy mi? Én már mióta keresem, próbáltam másból is erőt nyerni, de eddig mindig pofára estem. A motiváló videókat is néztem, de azok valahogy nem használnak. Előre is köszönöm a segítséget!:)2012. dec. 5. 17:09
11/12 A kérdező kommentje:
köszi;D
2012. dec. 7. 15:49
12/12 anonim válasza:
Ha már nem nősz tovább (mármint már elérted a végleges magasságot, régóta nem nőttél) akkor vegyél egy csinos ruhát, ami nagyon-nagyon tetszik. Akaszd fel az ajtódra, mellé pedig ragaszd az annak a fiúnak a képét aki tetszik VAGY magadról egy fürdőruhás kövér képet és mellé egy szép, vékony lány fürdőrucis képét. A ruha motivál; a kövérség taszít majd; a másik lány alakja szintén motivál. Ha fiú vagy akkor valami inget, meg kigyúrt pasiról képet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!