Titeket mi motivál?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy megfelelő motiváció nélkül nem lehet tartós változást elérni. Titeket mi motivál a fogyásra?2012. okt. 28. 13:01
1/11 anonim válasza:
Lefekszem, becsukom a szemem, és elképzelem, hogy mindenki engem csodál. Hogy átérem a kezemmel a combomat. Hogy mindenki azt kérdezi, hogy hogyan fogytam le. Hogy meztelenül járkálok az utcán. Stb..
2/11 anonim válasza:
Hogy látom, amit csinálok eredményes és ezért nem hagyom abba és még keményebben edzek. Bár az én "fogyó kúrám" egyébként se olyan amit minden reggel átkozok hogy már megint nem ehetek semmit vagy ilyen rossz ízű kajákat kell ennem
3/11 anonim válasza:
Engem a pénz.Mikor dolgozom és megkapom az adott melo után a fizetést és látom hogy nem gond ha 2-3 ezerel többet költök hétvégén , meg nemgond ha van egy jó akció és tudok venni valami, menni sportolni kikapcsolódni mert nemgond pl egy kondibérlet na ez meghozza az életkedvem és pozitívan gondolkodom ,de most hogy nincs munkám semihez sincs kedvem.
4/11 anonim válasza:
Barátnőm :D nagyjjából egy súlyban vagyunk, és együtt fogyókúrázunk :D messze lakunk egymástól, de minden nap beszélünk, engem az motivál hogy beszélgetünk arról milyen hasat akarunk, meg majd együtt veszünk ruhákat, meg ilyenek :D És így tényleg könnyebb mint egyedül, úgy már sokszor belebuktam... MOST NEM FOGOK!!!
5/11 anonim válasza:
Az, hogy a plátói szerelmem azt mondta rám, hogy kövér vagyok! :( Azóta leadtam pár kilót...:)
6/11 anonim válasza:
Én is egy bizonyos pasinak akartam tetszeni! Azonkívül az, hogy most már tudok olyan butikokban vásárolni magamnak jó cuccokat, ahova azelőtt a lábamat se mertem betenni! :))
7/11 anonim válasza:
Engem az, hogy sokkal több ruhát hordhatnék, jobban állnának rajtam. Meg persze az eddig kapott dicséretek. -10 kg után azért feltűnt néhány embernek a változás:D
8/11 anonim válasza:
engem az, hogy olvasok neten sztorikat hogy mindenkinek sikerül...akkor nekem miért ne? :D
9/11 anonim válasza:
az, hogy egyre jobb az alakom, és ahol régen még a hájat markoltam, már nincsen semmi... a barátnők irigy megjegyzései... és az is, hogy nyugodt a lelkiismeretem az egészséges étkezésnek köszönhetően, már nem kezdek el aggódni, ha eszembe jutnak az elhízás és a szemétkaja egészségkárosító hatásai, mert tudom, hogy ezek engem már nem veszélyeztetnek.
10/11 anonim válasza:
Hogy jól nézzek ki, beteg vagyok, így a súlyom csökkenésétől is javulhat a bőröm, sok szép ruhába fogok beleférni, és az sem utolsó, hogy az ismerősök álla leessen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!