Mi motivál a fogyásban? Mi az a dolog amiért nem adjátok fel?
alapvetően sztem szép az arcom de nem volt még barátom, mert az alakom miatt nincs önbizalmam.DE ennek vége mert elegem van abból h már a csúnya lányoknak is van barátjuk csak nekem nincs. Ezért már fogytam kb 8-10kg de még akarok 5-öt.
Ha jó adottsággal teremtett az Isten miért ne használjam ki.
A másik az h dagadtan az ember tiszta depresszió
L21
Férjhez mentem, kisbabám született.A terhesség, szoptatás alatt meghíztam. 20 kilóval voltam nehezebb, mint
amikor megismerkedtem a férjemmel. Van egy régi farmerom, amit nagyon szerettem, de a combomig nem bírtam felhúzni. Megfogadtam, hogy a fiam 1. születésnapján abba a nadrágba leszek. Még egy hónap van addig, de már most jó rám a nadrág. 18 kilót fogytam:)
Engem az motivált, hogy újra olyan legyek, mint régen. És ne kelljen nyárra új ruhatárat vennem...
És természetesen nem tetszettem magamnak(a férjem is piszkált:) ), az nem az én testem volt.
Most, hogy elértem a célomat, nagyon boldog vagyok. Ja, és az összes régi ruhám jó rám(amit a terhesség előtt hordtam), sőt, még egy kicsit bő is:)
Nagyon jó látni ezeket az írásokat:)
Én 18 éves vagy 178 cm és 78 kilo. Van rajtam felesleg amit látok is magamon és teljesen formálatlan vagyok. Szeretnék egyszer ugy belenézni a tükörbe, hogy tetszik az amit látok. És legyek büszke a testemre, amikor strandon vagyok bikinibe és megfütyülnek. :)
karácsony óta fogytam 14kilót,olyan sz@r lenne innen visszahízni:)
Rám is jók a terhességem előtti ruháim,azok,amiket az elmúlt egy évben hordtam lógnak rajtam,sokan megjegyezték,h egyre jobban nézek ki,nem fáj állandóan a hátam,több az energiám,nem nézek ki úgy a fényképeken,mint egy kismalac,kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!