Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, akik írnak fogyókúrabl...

Lányok, akik írnak fogyókúrablogot! Nektek segített valamit a fogyásban, hogy "nagyközönség" előtt leírtátok a mindennapjaitokat?

Figyelt kérdés

Vagyis úgy értem, hogy a blog adott-e valami motivációt, jobban ment-e a fogyi, stb..?

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. márc. 18. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, nekem épp ellenkező hatást váltott ki. Elkezdtem a lifetilt programot, és nyitottam egy blogot, mert gondoltam, milyen jó lesz sorstársakra lelni a rinyálásokban, hogy milyen nehéz és szenvedek. De nem igazán ezt kaptam, helyette okoskodó embereket, akik benedek bence (a lifetilt blog szerzője) utódainak érezték magukat, és mindenbe belekötöttek (megjegyzem, a program betartásába nem tudtak - csontra betartottam minden részét).

Pl. 1. mérés: "csak" két kilót fogytam az első 10 napban (még hátra volt 60 nap, és max. 8 kg felesleg), erre megkaptam, hogy dehát XY ugyanezzel a módszerrel többet fogyott, biztos sumákolok. Na most ez annak tudatában, hogy rohadt sok erőfeszítésembe telt, hogy ne sumákoljak és kibírjam, nagyon szarul esett.

Én inkább töröltem a blogot a 30. nap környékén, és "egyedül" fejeztem be a programot. Ez sikeres is volt, bikiniképes lettem nyárra, most alakformálásra és izomnövelésre gyúrok. :)

De soha többet nem vonok be senkit, az fix.

2012. márc. 18. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ezzel a jelenséggel számolni kellett volna, nem kell midnen idiótával foglalkozni de az is lehet hogy valaki olyan tanácsot ad ami neked is logikusnak tünik és érdemes vele foglalkozni. Bence is folyamatosan tanul. és én is odaokoskodok mindenhova, sőt tényleg úgy gondolom hogy értek hozzá annyira mint ő, ha nem jobban. De ha nem vagy rám kváncsi kitörlöd vagy úgyhagyod és megvan oldva. Szerintem azért pozitív véleményekre is lehet számítani ha valaki blogot indít. Meg annak való ez akinek van energiája egy darabig tanítgatni a sültgyökereket, pl leírni a vádaskodónak hogy heti1kiló fogyásnál több nem célszerű mert csak zsírvesztésre törekedsz.
2012. márc. 18. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Naplót vezetek, bár csak az adott oldal regisztráltjai látják (és inkább csak heti összefoglalót írok), de nagyobb motiváció, hogy én is olvasom hozzám hasonlóak naplóit. Illetve centiket mérek hetente, sokszor csak 1-1 cm változás van, de hosszútávon összegyűlik az is, és ezt jó visszanézni.
2012. márc. 18. 11:59
 4/4 *gin* ***** válasza:

igen, sokat segített.

első, nem tudom milyen trollokba futottál bele, de én találtam 5-10 lifetiltes csajt, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot és tök jókat dumálunk.

2012. márc. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!