Lányok, akik írnak fogyókúrablogot! Nektek segített valamit a fogyásban, hogy "nagyközönség" előtt leírtátok a mindennapjaitokat?
Vagyis úgy értem, hogy a blog adott-e valami motivációt, jobban ment-e a fogyi, stb..?
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem, nekem épp ellenkező hatást váltott ki. Elkezdtem a lifetilt programot, és nyitottam egy blogot, mert gondoltam, milyen jó lesz sorstársakra lelni a rinyálásokban, hogy milyen nehéz és szenvedek. De nem igazán ezt kaptam, helyette okoskodó embereket, akik benedek bence (a lifetilt blog szerzője) utódainak érezték magukat, és mindenbe belekötöttek (megjegyzem, a program betartásába nem tudtak - csontra betartottam minden részét).
Pl. 1. mérés: "csak" két kilót fogytam az első 10 napban (még hátra volt 60 nap, és max. 8 kg felesleg), erre megkaptam, hogy dehát XY ugyanezzel a módszerrel többet fogyott, biztos sumákolok. Na most ez annak tudatában, hogy rohadt sok erőfeszítésembe telt, hogy ne sumákoljak és kibírjam, nagyon szarul esett.
Én inkább töröltem a blogot a 30. nap környékén, és "egyedül" fejeztem be a programot. Ez sikeres is volt, bikiniképes lettem nyárra, most alakformálásra és izomnövelésre gyúrok. :)
De soha többet nem vonok be senkit, az fix.
igen, sokat segített.
első, nem tudom milyen trollokba futottál bele, de én találtam 5-10 lifetiltes csajt, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot és tök jókat dumálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!