Segítene nekem valaki a fogyásban?
Akarat erőt senki nem adhat helyetted. Neked kell változtatnod, az étkezési szokásaidon és a sportolni se mehet helyetted senki.
A fogyás nem hit kérdése, ha jól csinálod akkor is fogysz ha nem hiszel benne.
majd ha tényleg minden vágyad lesz, akkor tenni fogsz érte.
addig csak hiszed, hogy minden vágyad. ennél többet nem tudunk segíteni.. nem motivál eléggé az egészséged, kinézeted, hogy mondjuk kevesebbet egyél és többet eddz érte. én ezt nem nevezném problémának, csak nyilván majd lesznek eü. következményei sajnos.
próbálj meg fokozatosan haladni. ne az legyen a célod, hogy 3 nap után már 10 kilóval legyél kevesebb.
legfontosabb, hogy olyan sportot válasz, amit szeretsz csinálni, ne add fel, ha az, amit elsőnek kipróbálsz, akkor próbálkozz mással.
az is fontos, hogy ne mindig ugyanazokat a feladatokat csináld, mert megunod, és más semmi kedved nem lesz hozzá.
legjobb lenne, ha beszélnél egy orvossal is, ő egészségi állapotod alapján megtudja mondani, milyen intenzitású sportot űzhetsz, milyen ételeket egyél...
én azt ajánlom, hogy ugrálással kezd. (ha körülmények engedik, ugrókötéllel) most még nem kell sokat. 30 mp ugrálás - 15 mp pihenés ismételed meg egymás után 10x vagy 15x, 2 hát múlva már növelheted az ugrálással töltött másodperceket
ügyelj arra, hogy 6 után ne egyél. próbálj meg minél kevesebb nyalánkságot enni.
de mindenek előtt gondolkozz el egy kicsit egyedül: valóban leakarsz-e fogyni. ha kell írj egy listát: egyik oldalra azokat írd,ami a fogyás mellett vannak, a másikra, ami ellene.
én szívesen segíteni neked, de az ország másik végében lakom. (de ha valahogy mégis tudnánk beszélgetni, akkor állok rendelkezésedre :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!