Mi segít a fogyásban?
A táplálkozás kb.1/3 mértékben befolyásolja a testsúlycsökkenést,mozgás nélkül még annyira sem.
A diéta csak porhintés,önámítás,hosszú távon semmiképp nem egészséges és a "hatása" is múlandó.
Mindenre van időd - amire igazán akarod.
Reggel-este 20 perc intenzív testedzés többet ér bármilyen csoda receptnél.
Ha tudod is ráadásul akkor tégy az érdekében különben maradnak a kilók és az önsajnálat.
Vagy tegyél nagy ívben az egészre és fogadd,fogadtasd el így önmagad.
A fogyás igénye,eredménye elsősorban fejben dől el.
Sok sikert bármelyikhez!
:)
amit az elsőke írt az egy jó nagy zümiség
-igenis attól fogyunk,ha keveset eszünk,
-ha a kevés kaja mellett még mozgás is van,akkor gyorsabb a fogyás,de mindenféle sport nélkül is ragyogóan le lehet fogyni,
-nem fejben dől el a fogyás,hanem a mérlegen,
-mindenki lefogyott még, aki csak napi kb 1500 kalóriát evett
Én meg az egyik válaszolóval ellentétben állítom, hogy a fogyás először is fejben dől el.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy semmit nem kell tenni, csak akarni kell! Hanem úgy értem, hogy ha valaki görcsösen a mérleget nézi folyton, naponta méri magát, állandóan a súlyán hisztizik, és közben emiatt megállás nélkül ételen jár az esze, az garantáltan nem fog egy dekát se fogyni, vagy, ha mégis, iszonyúan fog szenvedni közben.
Ugyanakkor, ha valaki megrázza magát, és azt mondja, hogy "Oké, most vagyok ennyi kiló, és annyi szeretnék lenni. Ennek érdekében így és így eszem, és ilyen meg ilyen mozgásokat végzek. Úgy gondolom, hogy jó úton vagyok, és dolgozom az ügyön, de felfogom, hogy ez időbe telik, úgyhogy heti egyszer fogom csak mérni magam, és nem ezen a témán pörgök naphosszat" - akkor sikeresebb lesz!!
Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Eleve tudni kéne mit eszel, addig nehéz tanácsot adni. Sokak szerint az is diéta már, ha 1 tábla csokit helyett, csak 4 sor csokit eszik és 4 szelet fehér kenyér helyett "csak" kettőt, persze minden jóval telepakolva. Írd le pontosan az étrendedet, az italokat is.
Amúgy meg a fogyás kb. 70%ban függ az étkezéstől, 30%ban a mozgástól. Megnézném, ha valaki zabál 3500 kalóriát, hogyan fog 2000et ledolgozni naponta...
1 óra futással kb 600kalóriát lehet elégetni, testsúlytól függően és ez az emberek fele 5 percet sem bír.
hát akkor itt meg is van lőve az egészséges táplálkozás, így nagyjából a normális fogyás is. 90 napos, ahogy az éhezők szeretik lájk.
Aczél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!