Mi motivál a fogyókúrában?
Titeket mi az ami motivál?
Mivel vannak olyan napok, amikor abbahagynád az egészet, eleged van a diétából, de mi az ami mégis motivál hosszútávon? Hogy bírjátok? Honnan van erőtök?
Hát erőm az a nyár miatt van, meleg van, így nem vagyok éhes kb. plusz az ember konnyen eltereli a figyelmét a sok programmal.
Motivációm: egy nagyon szép alakú lányt kiragasztottam a falamra, és alá egy naptárat, minden eltelt napot áthúzok pirossal, hogy lássam, milyen sok nap eltelt már, ezért nem adhatom fel, különben előröl kell kezdenem.
Ha nagyon megkívánnék pl. egy nutellás kenyeret, magamban elmondom, hogy ettől nem leszek boldogabb, ha fogyok, attól már igen. Másik módszerem, hogy elképzelem ahogy a hízlaló ételek hájjá alakulnak, és, hogy ez milyen undorító.
Sok sikert neked is!
Linkeltem ugyan ezt a kérdést, 3. válaszoló vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__28..
Engem most épp az esküvőm, ami másfél hónap múlva lesz. Annak köszönhetően már leadtam 12 kilót, de nemm őrült eszement, koplalós diétával, hanem egészségesen.
Biztos, hogy soha nem hízom el többet, és az esküvő után is figyelni fogok, hogy még lemenjen pár kiló.
az motivált, hogy szép akarok lenni
elképzeltem milyen csinos lennék feszülős ruhákban és ennek érdekében cselekedtem
nem mondom, hogy nem bűnöztem étkezésügyileg, de nem korholltam magam emiatt
nem szabad túl gyorsan várni az eredményt, de folyamatosan tenni kell érte
nem kell diétázni, egyél rendesen, rendes ételeket, kissebb adagokat,
egyél csokit is,csak ne egy táblát, hanem egy sport szeletet pl
vezesd be a mozgást az életedbe, hisz hiába adsz le kilókat, ha a zsír helyett lötyögni fogsz
itt nem megterhelő dolgokat értek, válaszd ki mi az ami érdekel, úszás, otthon dvd-re tornázás, edzőteremben csapatos aerobik, próbálj ki többfélét ráérzel mi az ami tetszene
nekem sikerült
sőt egy gyerek után is jobban néztem ki ezzel a módszerrel mint előtte
Ha ciki, ha nem: thinspiration oldalak :) És ott olyan lányok képei, akik már végigcsinálták! (előtte, utána képek)
Ez valahogy azt sugallja, hogy ha nekik sikerült, nekem is fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!