Titeket mi motival?
Én most változtattam a hozzáállásomon és úgy gondolkodom, hogy ha néha (vagy gyakran) botlok is, akkor sincs semmi, folytatom ahol abbahagytam. Mindig ott csesztem el én is, hogy jött valami ami miatt nem volt időm edzeni menni, vagy ami miatt ettem (menses, szülinap, családozás, akármi) akkor feladtam, és megint hónapokig szartam rá. Ugyanígy a cigiről leszokássa is az volt, hogyha egy buliban rágyújtottam, akkor megint az éreztem, hogy minegy már elcsesztem.
Mostmeg úgy állok hozzá, hogy ha elhízni volt több, mint 10 évem, akkor lefogyni is lesz akár 2 is. Amíg a grafikon trendvonala lefelé mutat, addig nem kell aggódni, ha hibázok, folytatom onnan ahol abbahagytam a hiba előtt.
Így egészen működni látszik, bár tény, hogy lassú, viszont így legalább tartós lesz, mert életmód szerűen csinálom mostmár életem végéig. Ki fogom alakítani a nekem kényelmes és egészséges életmódot totál magamra szabva, kísérletezve.
én amikor próbáltam lefogyni,anirexiás nők képeit néztem a neten o.O
tudom,hogy furán hangzik,de valamiért amikor megláttam azokat a csontsovány csontvázakat,eszembe jutott,hogy ha ők kibírták hogy eddig lefogytak,nekem is menni fog
csontsovány nem lettem
és még csak nem is fogytam
de legalább elmondhatom magamról,hogy megdöntöttem a sportolási rekordomat,ami 6 napig tartott
máskor 1 nap alatt feladtam....:S
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!