Mi motivál/segít kitartani egy diétában?
akkora motiváció nem kell hozzá, mert alapból nem szeretem a mekis kajákat, a 2200 kcalba meg amit beviszek egész sok értelmes dolog belefér, napi 5-6x, tehát se éhes nem vagyok, se fáradékony...
egyébként meg mi motiválna? aki fogyózni akar a pár betegagyú tinin kívül persze megáll a tükör előtt és megnézi hogy mi a célja... ha ez nem ad elég erőt akkor nem is igazán akarja.
Szerintem az segíthet, h be tudd tartani a diétádat, hogy ne legyen olyan szigorú. Pl ha nagyon szereted a csokit, akkor egyél minden 3 nap 1-2 kockával. De ne többet. Vagy tarts egy napot egy héten, amikor bűnözhetsz, persze ez alatt semmiképp ne az egész napos sültkrumpli+chips+kóla+pizza és társait értsd, de ha mondjuk aznap eszel egy kis szelet pizzát valamelyik étkezésre akkor nem dől össze a világ.
Ja, és ne valamilyen "sztárdiétát" kövess, egyszerűen számold a kalóriákat, és ha a bevitt kalória kevesebb a felhasználtnál, akkor fogsz fogyni!
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!