Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe magam?...

Hogyan hozzam rendbe magam? Nagyon el vagyok keseredve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén februárban kezdtem diétázni, nagyon szigorúan és egészségesen étkeztem, mellette napi szinten sportoltam.

Így július végére lement 33 kg.

178 cm magas vagyok, és 96 kg-ról fogytam le 62-63 kg-ra 6 hónap alatt.

Annyira lefoglalt a diétám, a sport, az étkezések betartása, hogy a kapcsolatom rovására ment.

Jobban érdekelt a következő étkezés, a mérleg meg a centi, mint hogy együtt legyek a barátommal.

Mindig minden gondolatom a diéta körül volt, megszállott lettem.

Aztán szüleim, ismerőseim is mondták, hogy úgy nézek ki, mint egy zombi.

Állításuk szerint be volt esve az arcom, és betegesen néztem ki, szerintük anorexiás voltam akkor.

Aztán így ment ez hétről hétre, szekáltak, hogy egyek rendesen mindent, mint régen, mert vitaminhiányom van, sz*rul nézek ki, bla bla bla, biztos ismeritek.

Sokan azt hitték, rákos vagyok esetlegesen, azért fogytam le hirtelen ennyit.

Aztán 3 hete bekattantam.

Rámjöttek falásrohamok.

Ettem, amit értem, össze-vissza. De olyan szinten, hogy amikor nem voltam éhes is, ettem, addig, amíg kőkeménnyé nem feszült a hasam.

Ennek az lett az eredménye, hogy 63 kg-ról felmentem 71 kg-ra a 3 hét alatt.

És senki még csak észre sem veszi.

Mindenki csak mondja, hogy egyél, hízzál pár kg-ot, holott majdnem 10 kg-ot híztam, és a falásrohamok folyamatosan rajtam vannak.

Senki nem veszi észre, hogy ezt én nem akarom, újból 63 kg akarok lenni, és hogy bajban vagyok.

Barátom szerint is jól nézek ki most nagyon, de én nem akarok visszahízni, nem azért fogytam le fáradtságos munkával, rengeteg lemondással, hogy újból kövér legyek.

Mit tegyek? Hogy lehet leállni a falásrohamokkal?

Mindig csak az édeset enném, megőrülök!

Ennek az lett az

Meg

2012. okt. 22. 14:29
 1/3 anonim válasza:
Szedd össze magad! Koncentrálj! Meg tudod csinálni, mert erősebb vagy mint gondolnád. Akkor leszel jó formában mikor TE úgy érzed, nem amikor mások mondják. Csak magadra hallgass. Ne rohanj, és próbáld meg a társas kapcsolataidat is felhozni a fontossági sorrendben, ehhez csak az kell hogy bíz bízz magadban. Hiszen sikerült nem? Úramisten 33kg! Az tudod hogy erre nem mindenki képes! Gratulálok. Én Január óta váltottam életmódot, de nekem csak egy 20-as feleslegem volt, most épp jojózok 63 kilónál két hónapja nem akar 56 lenni. Kitartás! :)
2012. okt. 22. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Mentális problémára utal, mivel a testednek nincs szüksége annyi kajára. Keress fel egy szakembert, biztos tud segíteni.
2012. okt. 22. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
71 kg-osan még nagyon messze van a kövértöl, a 63 meg egyértelmüen kevés a magasságodhoz.
2012. okt. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!