Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valamit nagyon elrontottam!...

Valamit nagyon elrontottam! Segítség! Hogyan hozzam rendbe?

Figyelt kérdés

Eddig sose kellett fogyóznom, mindig sok vizet ittam, néha tornáztam, viszonylag rendesen ettem.

De most! Valami nagyon rosszul sült el, mert 2 hónap alatt (!!) kb. 7 kilot híztam!

Nem férek bele egyik ruhámba se szinte! És látszik rajtam nagyon, alacsony is vagyok!

Hogyan fogyjak le? Hogy hízhattam ennyit ilyen kevés idő alatt?

2012. okt. 7. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

többet ettél?őszintén!

mert ha nem akkor orvos egyébként meg üdv a klubban

2012. okt. 7. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Talán valamivel több édességet, meg cukros üdítőt fogyasztottam, de ennyivel?? Ezt nem hittem volna!

Észrevettem már hamarabb is, hogy hoppá, feljött pár kilo! De csak most tudatosult bennem, hogy mennyi az annyi! Ráálltam a mérlegre, és alig hittem a szememnek.

2012. okt. 7. 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Tegnap meg voltam ruhaboltba, válogattam a nadrágok között, és 2 számmal nagyobbat hozott az eladó, mint amit eddig hordtam, és azt mondta, hogy "ez talán jó lesz, ha nem, szólj, és hozok egyel nagyobbat"

Inkább haza is jöttem.:(

2012. okt. 7. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a kilók hamarabb visszajönnek és könnyebben, mint ahogy leadjuk. Én nyáron leadtam ötöt, aztán beköszöntött a suli, érettségi miegymás, nem figyeltem oda és hopp, már vissza is kúszott 4 kg. :/
2012. okt. 7. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet egeszsegesen ettel azelott es most az etrend valtozasert jottek fel a plusz kiok?Vagy nem vagy valahogy terhes?
2012. okt. 7. 20:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Terhes tuti nem vagyok.:)

Visszagondoltam: sok volt a csoki, süti, és cukros üdítő.

És 0 mozgás...

Ez az oka, be kell látnom.:(

2012. okt. 8. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor iktasd ki ezeket a csunya cukros vackokat az etrendedbol. Mozogj, igyal vizet es teat cukor nelkul. En az edesitoszert sem tartom jonak, mar ami aszpartamot tartalmaz. SZamold at a kaloriakat amit eszel par napig, es a napi energiaszuksegletedet. Kicsit oda kell figyelni az elejen, es hipp- hopp megszokod az jo etkezest, es lemennek a feles kilok.
2012. okt. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!