Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motival titeket a fogyokura...

Mi motival titeket a fogyokuratokban?

Figyelt kérdés
Kerlek linkeljetek nekem videokat vagy irjatok le mi motival titeket a fogyasban.

2012. nov. 29. 19:40
 2/3 anonim válasza:
szerelem
2012. nov. 29. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

elég sok minden. :)

Többek között ezen az oldalon igen csak sok kép:

[link]

Illetve az is, hogy párom (akivel 2,5 éve együtt vagyok) végre igazán büszke lehessen rá hogy velem van. Azt mondja most is az, és így is szeret (107,5 kg-mal kezdtem, most 99,8 kg voltam 2 napja, okt. 24én kezdtem)..

Az is hogy beleférjek olyan ruhákba amikbe soha, hogy ha bemegyek egy üzletbe, ne sírva jöjjek ki, hogy megint nem kaptam magamra lényegében semmit, hogy ne úgy öltözzek mint a nagyi, hanem divatosan, csajosan.. Hogy olyan frizurát csináltathassak amilyen igazán tetszik, mert nem lesz akkora fejem mint valami elefántnak (mivel alapvetően, ha tapogatom a csontokat a zsír alatt az arcomon, nincs túl kerek arcom, csak ugye ott a toka, meg stb..)

És sorolhatnám nagyon sokáig. :) Feltételezem hogy te is fogyókúrázol, azért írtad ki a kérdést, szóval sok sikert. :)

2012. nov. 29. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!