Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás mini stepperel?

Britneyy kérdése:

Fogyás mini stepperel?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, mindenhonnan! a táplálkozásomon már változtattam, így lement mát 1,5 kg, tehát nem régóta csinálom még, de mellette szeretnék mozohni is, h gyorsabban fogyjak illetve, hogy nehogy kinyúljon a bőröm, de egy jó 3 bő hónapig, most kinn nem tudok mozogni a hideg miatt,majd tavasszal elkezdek kerékpározni, illetve a kutyulival sétálni,gyalogolni majd szépen lassan futni. De addig is hatásos, hogy ha veszek egy mini stepper gépet? (sajnos futópadot, v konditerembe bérletet, nem engedhetem meg magamnak) és ezt használnám hetente négyszer, legkisebb fokozaton kv 45 percig??melette szigorúan tarva az elkezdett táplálkozásomat?? nem inkább vastagabb lábaim lesznek tőle?? Nagyon sokat jelente, hogy ha valaki válaszolna! Előre is köszönöm :)
2012. dec. 4. 04:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nah már ma meg is lett a stepperem, csináltam is kezdetnek 20 percet, így elsőre nem volt nehéz..:)
2012. dec. 5. 21:56
 12/19 A kérdező kommentje:
legkisebb fokozatra állítottam ! hogy a jobb ha lassan csinálom, vagy ha gyorsan??
2012. dec. 5. 22:38
 13/19 anonim válasza:
fogytál azóta? Minden nap csinálod?
2013. jan. 8. 10:24
 14/19 anonim ***** válasza:
A nyakamat tenném rá..
2013. jan. 8. 10:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen már 15 kg-ot fogytam hetente négyszer taposok 60 percet, a többi napokon pedid a has és karizmaimat mozgatom át..:)
2013. febr. 8. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Gratula! Az szép!!
2013. febr. 8. 22:27
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. febr. 8. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Várjál.. decemberi kérdés, január.. most február eleje van. 8-9 hét telt el körülbelül, 15 kilót fogytál?

Mennyit eszel egy nap? Ez nemhogy szép, hanem még sok is.

2013. febr. 8. 22:28
 19/19 A kérdező kommentje:
decembertől kezdtem el sportolni, mozogni, de a táplálkozásomra már szeptember óta oda figyelek, egyébként naponta ötször étkezem....
2013. febr. 8. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!