Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás mini stepperel?

Britneyy kérdése:

Fogyás mini stepperel?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, mindenhonnan! a táplálkozásomon már változtattam, így lement mát 1,5 kg, tehát nem régóta csinálom még, de mellette szeretnék mozohni is, h gyorsabban fogyjak illetve, hogy nehogy kinyúljon a bőröm, de egy jó 3 bő hónapig, most kinn nem tudok mozogni a hideg miatt,majd tavasszal elkezdek kerékpározni, illetve a kutyulival sétálni,gyalogolni majd szépen lassan futni. De addig is hatásos, hogy ha veszek egy mini stepper gépet? (sajnos futópadot, v konditerembe bérletet, nem engedhetem meg magamnak) és ezt használnám hetente négyszer, legkisebb fokozaton kv 45 percig??melette szigorúan tarva az elkezdett táplálkozásomat?? nem inkább vastagabb lábaim lesznek tőle?? Nagyon sokat jelente, hogy ha valaki válaszolna! Előre is köszönöm :)
2012. dec. 4. 04:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, hogy a legcélravezetőbb edzés.

Edzeni kell, de eleve nem azért mert segíti a fogyást.

Végezd el a bodyrockTV-s edzés videókat, napi egyet-kettőt.

Annak lesz értelme. A táplálkozásodat meg úgy változtasd, hogy minél tejmentesebb, gabonamentesebb legyen. Ez sokat fog segíteni.

2012. dec. 4. 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben stepper párti vagyok. Ilyen hideg időben ezzel helyettesítem a futást, és nekem bevált, bár én minden nap lenyomok 60 percet keményen, legnehezebb fokozaton. mivel aerob mozgás, az egész testedről fogsz fogyni, nem csak a lábad erősödik, főleg, ha fogysz, akkor az izomnövekedés elenyésző. SZERINTEM. de mindenkinek máshogy lehet jó.
2012. dec. 4. 14:07
 3/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) első válaszoló, így néz ki, most az étrendem! Reggeli:rozs zsömle,telepakolva zöldségekkel +1 naturjoghurt/van amikor főtt tojást reggelizem! Tízórai:egy alma Ebéd:ez változó, ma pl rizseszöldségsalátát ettem csirkemellel uszonna: egy alma vacsora:legtöbbször ugyan az, mint ebédre, csak kevesebbet! emelett 2 liter vizet iszom
2012. dec. 4. 20:14
 4/19 A kérdező kommentje:
második válaszoló! ezzel most, még jobban van hozzá kedvem :) megis lepem egy stepperel magam! azért írtam a legkisebb fokozatot, mert úgy hallottam, h kis fokozaton gyorsan, csinálva zsírtéget, nehéz fokozaton lassan csinálva izmosít, persze, nem értek ezekhez,csak szeretném jól meggondolni, h mit kezdek el,mert nagyon kétségbe esnék ha még vastagabb combjaim lennének,pont combról kellene legtöbbet fogynom, nah meg persze hasamról..
2012. dec. 4. 20:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Én szintén a steppert használom ilyen időben a futás helyett. Mondujuk nekem eddig még nem sikerült 40 percnél többet lenyomnom egyszerre. Szinte biztos, hogy nem fog tőle vastagodni a lábad ugyanis mióta használom fel tudom húzni egy olyan csizmámon a cipzárt ami eddig a vastag vádlim miatt nem jött fel, tehát nekem vékonyabb lett tőle a lábam. összességében nekem eddig 5 kg ment le március óta.
2012. dec. 4. 20:48
 6/19 anonim ***** válasza:

Semmilyen gabonát (rozs zsemle) és tejterméket nem ajánlunk.

A teljes őrlésű lisztben lévő keményítő ugyan úgy zsírosít, mint amennyire a fehér kenyér, még drágább is.

A tej (és a belőle készült termékek) a borjú hízását segítik, ennek megfelelő az összetételük.

Emellett mind a gabonák, mind a joghurt bír olyan tulajdonságokkal, hogy a megevett tápanyagok felszívódását gátolják. A gabonákban lévő anyagok megkötnek anyagokat, a joghurt hideg, nyúlós tulajdonságaihoz híven bevonja a bélfalat és nehezíti a tápanyag felszívódást. Persze az inzulin szintünket megemelik így a zsírosodásban hatékony szerephez jutnak.. Inkább a sok zöldség mellé húsokat fogyasszunk, ne joghurtot vagy pékterméket.

2012. dec. 4. 21:41
 7/19 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a válaszokat :) jövő 7-en akkor be is szerzek egy steppert ;) nekem, hogy eljussak 40 perces mozgásig,biztos kell majd egy kis idő...
2012. dec. 5. 08:42
 8/19 A kérdező kommentje:
TaplalkozasHarcmuves: tulajdonképpen, akkor a reggelimen kívül, jól csinálom ?? kérhetném még abban a segítséged, hogy akkor reggelire mit ajánlasz ?? illetve még annyi, h én a reggeli egy kávémról nem tudok lemondani, persze édesítővel, ez probléma esetleg ??
2012. dec. 5. 08:46
 9/19 anonim ***** válasza:

Reggelin kívül teljesen jó (de amikor tojást főzöl reggelire olyankor az is tökéletes).

Reggelire a zsömle fölösleges és a joghurt, de ha amúgy zöldségköretet eszel (lehetnek párolt zöldségek, annyi minden hogy el sem kezdem sorolni) valamilyen húsfélével, akkor minden bizonnyal menni fog a fogyás.

Reggelire is fontos a zsír (erre reagál az emésztésünk) ha eszel is zsömlét, de tojás étel vagy zsírosabb hús is legyen mellette! :)

2012. dec. 5. 08:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2012. dec. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!