Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Huzamosann ideig 1000-1100kcal...

Huzamosann ideig 1000-1100kcal eszek mert stresz miatt nincs étvágyam, akkor utána visszajön amit lefogyok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Van rá esély.

Ha keveset eszel, azt próbáld meg tápláló ételekből bevinni: Húsok, zöldségek és ne tejes, gabonás nassokból, kenyérből joghurtokból és ilyen szemetekből.

2012. dec. 2. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
mármint arra van esély,hogy nem hízok vissza?
2012. dec. 2. 15:32
 3/5 30BananasADay ***** válasza:
De, vissza fogod hízni.Lehet az pár hét de lehet hónapok alatt.Ha éhezteted a szervezeted addig fog küzdeni amíg nem jut dús energiaforráshoz, magyarul elkezdesz majd zabálni ok nélkül és nem tudsz majd megállni. Mindig ez van, ha kalóriát vonsz meg.
2012. dec. 2. 17:10
 4/5 sippara ***** válasza:
Attól függ, mit jelent a "huzamosabb ideig". Ha hónapokat, akkor biztos, hogy visszajön előbb-utóbb. Ugyanakkor én például ezen a héten alig ettem (szintén stressz), de tudom, hogy ha szépen lassan fokozatosan állok vissza "normális evésre", akkor max. a fele jön vissza (jó, én mondjuk sportolok is valamennyit, meg amúgy sem eszem sokat és alapjáraton sem vagyok több 50 kilónál).
2012. dec. 13. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Banana, régen láttam a neved! És bazz, húzzák le a százalékodat hozzám, pedig én a Pokol szerelőaknáiban vagyok lent már.

Teljesen egyetértek a válasszal, nem lehet kalóriát megvonni.. lehet még éhezés, tartogassuk ezt a mókát akkorra..

2012. dec. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!