Miért van ez? Más több, mint másfél éve sikerült lefogynom 15 kilót, aminek nagyon-nagyon örültem, olyan boldog voltam!
Tartottam is a súlyom, minden gond nélkül - egész mostanáig.
Most semmit sem változtattam, annyi történt, hogy állandóan szomjas vagyok, és emiatt kénytelen vagyok többet inni. Kb. napi egy litert, néha kicsit többet. És azóta csak megy felfele a súlyom. Már több mint egy kilóval TARTÓSAN több lett, tehát reggel is, és mindig.
Ez még nem gáz, de félek, hogy visszahízom!!
Ne igyak, vagy mi? :s
Igazából csak annyira szeretnék visszamenni, amennyi nyáron voltam... Olyan 1,5-2 kilónak kéne visszamennie. Csak újra meghízni nem akarok, igazából már nem fogyni!
165 cm vagyok amúgy, és most 50 kiló.
Nem akarok 15 kilót fogyni, hanem kb. annyit fogytam! Olyan 63-65-ről indultam még két éve.
Nemrég még 48 voltam, és azt találtam ideálisnak, csak annyit szeretnék megint elérni. :)
Dehogy akarok még 15-öt fogyni, abba tényleg bele is halnék. :)
Az a baj, hogy hiába kicsi a súlyom, az alakom nem jó. :( Körte alkat vagyok, még így is.
Ez a két kiló, ami most feljött, szokás szerint mind a combomra és fenekemre ment.
Hihetetlennek hangzik, de sokkal jobban néztem ki 48 kilósan, mint 50 kilósan. Komolyan, én sem hittem volna, de így van. :(
Na, igen, érdekes dolgok ezek. :)
Én azt vallom - és úgy is fogytam le -, hogy mindent lehet enni, csak mértékkel.
Én a csokit sem adtam fel, nem is bírnám ki nélküle. De persze ez nem azt jelenti, hogy tonnaszám tömöm magamba az édességet!
Amúgy rengeteg gyümölcsöt eszem, főleg mostanában almát, napi kettőt mindig, néha hármat-négyet is.
Most majd elkezdek szerintem úszni járni, hátha lemegy akkor ez a kis "felesleg".
Csak nagyon izmosodni sem akarok amúgy, mert inkább a vékony alkat tetszik, mint az izmos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!