Sikerülne Lefogynom?
Ha kitartó vagy bármi sikerülhet! :D
Hajrá! Én szorítok! De szerintem elég, hogy ha csak 60 kg adsz le..De miután elérted a kitűzőtt súlyt azután se hagyd abba a sportolást mert könnyen visszahízhatsz! :)
Vezess naplót(esetleg blogot) a fogyásodról, ezek is sokat segítenek.
Köszönöm a válaszokat ! Kitartó leszek . És kedves első kommentelő köszönöm hogy szorítasz nekem :D !
Második kommentelő: Már úgy megpróbáltam ,hogy reggelizek ,tizóraizom , meg ebélek , és vacsorázok ... ahogy te irtad mértékkel , meg vacsira gyümölcs- zöldség, de úgy nem akart sikerülni pedig 2-3 hónapig csináltam úgy , és akkor elhatároztam hogy ha ez így nem fog menni , akkor valamit lépni kell. De köszönöm a véleményed ! :)
Hát ha csak x ideig akarsz lefogyni akkor jó lesz koplalj csak. De ha tartósan jojo effektus nélkül sovány szeretnél lenni akkor fail. Jah vagy ha anorexiás akarsz lenni....
Egyébként a reggeli nagyon fontos és ne kiflit egyél hanem teljes kiőrlésű dolgokat felvágottként sonkának. A legfonosabb a zöldség és a fehérje (sovány húsok amik mellékesen egyáltalán nem is hízlalnak meg halak, túró) Ha nem eszel főtt ételt tönkre megy a gyomrod, bár attól is hogy ennyit eszel. Nem értem mért akarnak az emberek minden áron koplalni meg szenvedni -.- egészséges ételeket kell választani nem szarokat és akkor nem kell éhezni. Meg 20 perc fitness az semmi. Ugyan úgy mint a tesi óra az említésre se méltó, töltelék óra ahol a diákok semmit se csinálnak. Ennél azért több időt kell fektetni a testmozgásba. Napi 1200-1500 kalória legyen meg. Ha meg nem hallgatsz rám és elkezdesz így koplalni majd 1 év múlva gondolj rám (amikor vagy anorexiás vagy 90 kiló leszel)
Köszönöm a válaszokat ! Megfogadom a tanácsodat, és úgy fogok táplálkozni ahogy te javasoltad, és a mozgást is növelni fogom . Remélem ilyen érvek és kitartás mellett sikerülni fog . Különben most hogy belegondoltam ,teljesen igazad van , hogy fölösleges koplalni , mert a duplája sőt akár a triplája fog visszajönni a leadott kilóknak. Persze ha sikerül x kg-t leadnom, vagy a kitűzött célt a 20 kg-t, akkor sem fogom abba hagyni a mozgást. Még egyszer köszönöm !
Másik kommentelő: Teljesen igaz, hogy az izmot leadnám, és a zsír megmaradna . Erre már volt egy élő példa is . Barátnőm járt így ezelőtt 2 évvel . Nagyon leakart fogyni,igaz hogy a testsúlya csökkent, de szinte alig látszott , hogy a zsírból ment volna le valami . Köszönöm hogy írtál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!