2 hónap alatt sikerülhet így lefogynom 10-12 kg-t? 15/L LENT
Az utóbbi pár hónapban felszedtem jópár kilót..olyan 10-12 körül saccoltam,173 magas vagyok és 58-60 kg voltam.Eddig 36-os körül volt a méretem,azaz S-es.(volt amiből ritkán 38-as kellett) Az utóbbi időben felpróbáltam egy 38-as nadrágot,szerencsére rámjön,de nem áll olyan jól..pedig azt hittem rám se jön.November 26.án(hétfőn)kezdeném a diétát,és január végéig csinálnám.Eddig mindent ettem,kenyeret,csokit,cukrosat stb..most ezeket elhagynám..Naponta nagyon keveset ennék,fehérjedús ételeket+fehérje shaket és heti 5-6 órát edzenék(hol elliptikus tréneren,hol futópadon)mellette fél órát súlyzóznék,és erősítenék.A hasam eddig szép izmos és feszes volt,most pedig megjelent rajta 1-2 hurka(a hízás előtt is sportoltam rendszeresen).Kérdeztem anyukámat,ő azt mondta hogy rendben lenne,mert ugye az én koromban még könnyen fogyunk..Szerintetek sikerülhet,ha tényleg mindent beleadok,és nem csalok?:/Úgy szeretném a régi ruháimat hordani,csak nem merem mert hülyén állnak..gyűlölök így lenni.Sehova sincs kedvem menni,anyukám meg csesztet hogy csomó ruhám van mégis csak kettőt-hármat hordok..Tudna nekem valaki segíteni?Vagy leírni a tapasztalatát,hogyan fogyott ennyi idő alatt?
Előre is köszönöm! Barbara(15 éves vagyok)
Idézem :) :
"heti 5-6 órát edzenék(hol ELLIPTIKUS TRÉNEREM,hol FUTÓPADON)MELLETTE fél órát súlyzóznék,és erősítenék." A súlyzózást csak pluszba csinálnám,az izmokért,de nem vinném túlzásba.A futás(intervall,és az elliptikus)tudniillik aerob.
Ha tényleg betartod azokat amiket leírtál akkor sikerülhet. Ha eddig S-es voltál most meg M-es akkor azért az nem +10kiló.:)
Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt és kerüld a tésztaféléket és este 6 után már semmit!:)
Mért pont karácsonykor vágsz bele?:D Minden tele van sütivel meg egyéb finomságokkal,túl nagy a kísértés...:)
Ó köszi a válaszokat :):) Tényleg sikerülhet?:O Most kicsit megjött az önbizalmam.:) az a baj hogy nagyon gyorsan elvesztem a motivációm..:( sajnos szerintem van +10 mert nagyon plöttyedt lettem,(érzem magamon,mert elég sokat kihagytam a sportból)és hát nem így álltak a nadrágok..tudom hogy sz*r így karácsonykor,de valamit valamiért..Utolsó előtti: Azta:D sorstárs:( Felőlem fogyózhatunk együtt,ha gondolod írj és megbeszéljük:D
Köszi a válaszokat! Jöhetnek még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!