Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Más több, mint...

Miért van ez? Más több, mint másfél éve sikerült lefogynom 15 kilót, aminek nagyon-nagyon örültem, olyan boldog voltam!

Figyelt kérdés

Tartottam is a súlyom, minden gond nélkül - egész mostanáig.

Most semmit sem változtattam, annyi történt, hogy állandóan szomjas vagyok, és emiatt kénytelen vagyok többet inni. Kb. napi egy litert, néha kicsit többet. És azóta csak megy felfele a súlyom. Már több mint egy kilóval TARTÓSAN több lett, tehát reggel is, és mindig.

Ez még nem gáz, de félek, hogy visszahízom!!

Ne igyak, vagy mi? :s

2012. nov. 30. 06:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy sima csapvizet vagy szénsavmentes ásványvizet iszom, esetleg teát (cukor nélkül).
2012. nov. 30. 06:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1 litert iszol, vagy 1 literrel többet, mint eddig? Ha csak napi 1 litert, akkor az nagyon kevés, nem csoda, hogy a szervezeted elkezdte visszatartani a vizet. Valószínűleg ez okozott csak súlynövekezdést, ha most is ugyanannyit eszel mint régen. Javasolom, hogy napi legalább 2 liter folyadékot próbálj meg elfogyasztani. (Amúgy menstruáció előtt is hajlamos vizet visszatartani a nők szervezete, szóval akár az is lehet az oka ennek a plusz 1 kg-nak)
2012. nov. 30. 07:42
 3/18 30BananasADay ***** válasza:
Én ajánlanám a napi 4 liter vizet.Én 5-6ot is megiszok mert sokat sportolok.Abból tudod megmondani hogy elég hidratált vagy-e hogy a vizeleted színe fehér mint a víz és nem sárga.
2012. nov. 30. 07:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
1 liter viz?!Ez nagyon keves!Levest\teat nem szoktal inni?Legalabb 2 l vizet igyal naponta.
2012. nov. 30. 12:16
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem erre ne gorcsolj ra. Ezer oka lehet annak az 1 kg-nak. Ahogy mar mas is irta, noknek menstruacio elott tobb kg is normalis, 1 meg aztan siman belefer. Az is lehet, valami nyavaja bujkal benned, es ezert tartja vissza a szervezet. A lenyeg, ha te egeszsegesen etkezel, es nem eszel tobbet a kelletenel, es mozogsz is, akkor tuti nem hizhatsz. IGenis igyal, tobbet is mint 1 liter! En javaslom a zoldteat, izesites nelkul, napi 1-3x. Az enyhen vizhajto is.
2012. nov. 30. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Ugyertem azon felul, hogy ittal eleg tiszta vizet is. :-)
2012. nov. 30. 12:46
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bocsánat, hogy csak most válaszolok, dolgoztam.

Szóval: összesen napi 1 liter. Én sosem ittam sokat. Volt olyan, hogy egy pohár víz volt az íróasztalomon egész nap, és nem fogyott el. És mást sem ittam.

Az már soknak számított, ha este ittam egy csésze teát, ami mondjuk olyan két deci kb. (Talán 2,5, nem tudom pontosan.)

Mostanában pedig állandóan iszonyatosan szomjas vagyok, és megiszom vagy egy liter vizet. Tudom, hogy többet kéne, de nekem ez is sok. :S És sajnos visszatartja a szervezetem - hihetetlen, de semmivel sem járok többet WC-re...

És ma reggel meg már teljesen elkeseredtem, most már több mint egy kilóval többet mutat a mérleg. Végre elértem már a célom, erre tessék. :(

2012. nov. 30. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Összesen napi egy liter kevés. Ezt duplázd meg!
2012. nov. 30. 15:54
 9/18 30BananasADay ***** válasza:
Tegyél magadnak egy szívességet és dobd ki a mérleget az ablakon. Szart sem ér, már elnézést.A súly akár lehet víz is vagy esetleg kaja ami benned van még.A tükör legyen a mérvadó, a mérleg csak anorexiát és depressziót szül.Plusz nagy valószínűséggel egy dekát sem híztál.Csak egyél egészségesen, minél többet görcsölsz rajta annál rosszabb.
2012. nov. 30. 15:57
 10/18 A kérdező kommentje:

Ok, igyekszem, köszi. :)

Csak olyan elkeserítő, amikor azt láttam, hogy minden, amiért dolgoztam, odaveszik. :(

2012. nov. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!