Miért van ez? Más több, mint másfél éve sikerült lefogynom 15 kilót, aminek nagyon-nagyon örültem, olyan boldog voltam!
Tartottam is a súlyom, minden gond nélkül - egész mostanáig.
Most semmit sem változtattam, annyi történt, hogy állandóan szomjas vagyok, és emiatt kénytelen vagyok többet inni. Kb. napi egy litert, néha kicsit többet. És azóta csak megy felfele a súlyom. Már több mint egy kilóval TARTÓSAN több lett, tehát reggel is, és mindig.
Ez még nem gáz, de félek, hogy visszahízom!!
Ne igyak, vagy mi? :s
Köszönöm a válaszokat, bocsánat, hogy csak most válaszolok, dolgoztam.
Szóval: összesen napi 1 liter. Én sosem ittam sokat. Volt olyan, hogy egy pohár víz volt az íróasztalomon egész nap, és nem fogyott el. És mást sem ittam.
Az már soknak számított, ha este ittam egy csésze teát, ami mondjuk olyan két deci kb. (Talán 2,5, nem tudom pontosan.)
Mostanában pedig állandóan iszonyatosan szomjas vagyok, és megiszom vagy egy liter vizet. Tudom, hogy többet kéne, de nekem ez is sok. :S És sajnos visszatartja a szervezetem - hihetetlen, de semmivel sem járok többet WC-re...
És ma reggel meg már teljesen elkeseredtem, most már több mint egy kilóval többet mutat a mérleg. Végre elértem már a célom, erre tessék. :(
Ok, igyekszem, köszi. :)
Csak olyan elkeserítő, amikor azt láttam, hogy minden, amiért dolgoztam, odaveszik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!