Kb.171 cm vagyok és 65 kiló, szerintetek h kellene lefogynom? . ) 14L
Azt, hogy 14 évesen ne diétázz. A 65 kiló teljesen megfelel a magasságodnak és még fog változni a tested. Én azt ajánlom, étkezz egészségesen (gyorséttermit ne, napi 5xi, de legaláb 3szori étkezés, este 7-8 után ne egyél, vacsi és reggeli közt legyen 12 óra szünet minimum)
Emellett eljárhatsz kocogni, futni, úszni, aerobic, stb, amit időd enged, de akár a Callanetics is egy jó megoldás lehet, ez feszesít.
köszi a választ :)
am mindenki mondja h nem vok kövér,csak 1 vlmi naon zavar..és az h derékben elég széles vok, és valamelyik nadrágban v cicanaciban naon széles a derekam..és innen naon szeretnék fogyni..
naon,naon
ez kicsit idegesítő!!!!!!!!
nekem személy szerint nagyon tetszik a telt csípő, rendes nőies homokóra alak, férfiak többségének is. csak ne szólalj meg mert "naon" otthagynálak :D ne erőszakold már meg ezt a nyelvet...
persze attól meg egyél rendesen meg mozogj amennyit csak tudsz/jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!