Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb.171 cm vagyok és 65 kiló,...

Kb.171 cm vagyok és 65 kiló, szerintetek h kellene lefogynom? . ) 14L

Figyelt kérdés
szóval nem szeretnék koplalni..egy kis spot belefér,de attól egyáltalán nem fogyom..mit ajánlotok ?

2012. nov. 25. 19:52
 1/5 anonim válasza:

Azt, hogy 14 évesen ne diétázz. A 65 kiló teljesen megfelel a magasságodnak és még fog változni a tested. Én azt ajánlom, étkezz egészségesen (gyorséttermit ne, napi 5xi, de legaláb 3szori étkezés, este 7-8 után ne egyél, vacsi és reggeli közt legyen 12 óra szünet minimum)

Emellett eljárhatsz kocogni, futni, úszni, aerobic, stb, amit időd enged, de akár a Callanetics is egy jó megoldás lehet, ez feszesít.

2012. nov. 25. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

am mindenki mondja h nem vok kövér,csak 1 vlmi naon zavar..és az h derékben elég széles vok, és valamelyik nadrágban v cicanaciban naon széles a derekam..és innen naon szeretnék fogyni..

2012. nov. 25. 20:10
 3/5 anonim válasza:

naon,naon

ez kicsit idegesítő!!!!!!!!

2012. nov. 25. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
14 évesen egészségesen lehet enni (sok hús, zöldség semmi tej, semmi gabona, krumpli vagy rizs). Ennyit tehetsz, ezzel nyilván nem is leszel kövér, viszont lehetsz erős és egészséges.
2012. nov. 25. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem személy szerint nagyon tetszik a telt csípő, rendes nőies homokóra alak, férfiak többségének is. csak ne szólalj meg mert "naon" otthagynálak :D ne erőszakold már meg ezt a nyelvet...

persze attól meg egyél rendesen meg mozogj amennyit csak tudsz/jól esik

2012. nov. 25. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!