Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 178 cm-hez a 67...

Szerintetek 178 cm-hez a 67 kiló sok? 59-60 kg-osan érezném magam a legjobban, de sehogysem sikerül lefogynom.

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy én túlsúlyosnak látom magam a tükörben (direkt nem kövéret írtam..), viszont bárkinek mondom ezt, vagy bárkit megkérdezek erről, mindig megmosolyognak, és azt mondják, hogy vékony vagyok. Viszont nem tudom eldönteni, hogy csak nyugtatni akarnak, vagy tényleg így látják. Mert ha az utóbbi, elképzelhető, hogy nekem van testképzavarom..
2009. okt. 17. 23:51
 1/8 anonim válasza:
71%
Szerintem ez ideális testsúly a magasságodhoz képest. Ne aggódj.:)
2009. okt. 18. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
En is 178cm vagyok es 66kg,de voltam mar 76is amikor meg nem voltam beteg,sztem normal suly, ne ragodj ezen....lany vagy fiu vagy? en L/21
2009. okt. 18. 00:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és 25 éves. Igazából a BMI szerint tudom, hogy ez a súly normális, de én sokkal jobba éreztem magam a bőrömben 60 kg-san. :(
2009. okt. 18. 00:56
 4/8 anonim válasza:
39%
Lányok-lányok... Kis buták, nem tudjátok hogy tudatalatt a húsra gerjednek a férfiak!!
2009. okt. 18. 01:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Én is 178 vagyok,és nekem 72 kiló volt a versenysúlyom.Pont jó,és minden visszajelzés ezt mutatta.59-60 kilósan(már ne haragudj meg)úgy nézhettél ki,mint egy jólfejlett csontváz.Szerintem ezt fejben kellene elintézned,mert ott van a hiba,ha 67 kilósan kövérnek érzed magad.Szerintem már az is inkább picit kevés.

Egyébként tényleg az a tapasztalat,hogy légyél arányos alkatú és érezd jól magad a bőrödben.Sokkal többet ér,mintha eszeveszettül fogyózni kezdesz.

2009. okt. 18. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A BMI sem ér semmit, mert nem veszi figyelembe a testalkatot. Lehet, hogy az illető testindexe jó, de a testalkata miatt mégis kövérnek vagy amorfnak néz ki.

Ritka az ideális testalkat.

Pl vékony derék, kis mellek, de hatalmas segg és rövid lábak hiába párosulnak jó BMI-vel, attól még nem szépek.

2009. okt. 18. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
7%

Igen, sok. A te magasságodhoz az ideális súly 60-62 kiló körüli. És ha tényleg látod a hurkákat, inkább sportolj többet:)És ne egyél sokat és egészségtelenül. Nem csak formásabb leszel, de a hurkák is eltűnnek.

Én 161 cm vagyok és 51 kiló, de imitt-amott hurkás vagyok, persze csak egy kilót akarok fogyni, mert csak karcsún érzem jól magam.

Az a szöveg nem nyugtat meg, hogy egy pasinak mi tetszik! Sőt, nem is érdekel! Egy pasiért soha nem híznék meg.

Mindenki saját magán érzi, hogy milyen súllyal érzi magát jól.

Tedd te is ezt, és sportold le azokat a hurkákat:)

L/27

2009. okt. 18. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
nem sok, az elottem szolo teved! 178-110=68 a kerdezo sulya idealis.
2009. okt. 29. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!