Melyik a legjobb fogyókúrás módszer, vagy kinek mi vált be a legjobban?
Én 162cm magas vagyok és jelenleg 68 kiló.Nem tagadom igen magas mázsa feletti súllyal kezdtem el 17 évesen a fogyókúrámat azóta 3 év telt,most most 20 éves koromra sikerült elérnem a hőn áhított 60-as "értéket".Az első 1 hónap az igen gyorsan ment és egy 10-est sikerült "ledobnom" magamról.Azóta rengeteget szenvedtem hogy legalább a 80 kilót elérjem és ahogy ahhoz is sikerült leérnem onnantól nem volt szenvedés a fogyókúrám,sőt meglepődve álltam 2 napja mérlegre és meglepetésemre 68 kilót mutatott a mérleg,mind ez minden erőltetett torna és diéta nélkül <--- ez egy kis ösztönző fejezet volt a velem egy korú vagy egy cipőben járó lányoknak hogy bármi lehetséges csak az agyban kell eldönteni :)
Nos igen,de mostanra eljött az az idő is ,hogy nagyon nehezen akarnak lemenni a kilók és igazából nem tudom,hogy mi lenne a legjobb módszer arra hogy legalább,ha nem is előbb,de a következő év őszére lemenjem az az 5 kiló plusz is és igazából,csak addig szeretnék lemenni és a körüli értéken tartani magam és az lenne a kérdésem,hogy mit javasoltok milyen edzés programot vagy diéta módszert kövessek? ahogy elértem a 80 kilót onnantól mindent ettem de mértékkel az édességet is beleértve,de gondolom,most mégjobban rá kell "erőltetnem" magam a dologra,hogy lemenjen a még feleslegben lévő kilók. Jah és vastag (sűrű) csontozattal "rendelkezem" és a külső szemlélők elmondása alapján egyáltalán nincs hasam csak keblekkel és fenékkel "megáldott" egyén :D ami lehet hogy előny? :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne változtass semmin, minél kevesebb a fölösleg, annál lassabban megy. 158 cm vagyok, 75 kg-ról indultam. 60-ig megvolt a havi 2-3 kg fogyás, azóta jó, ha 1-2 hónap alatt lemegy 1 kg (most 56 vagyok).
Úgyhogy kitartás, egyél normálisan (minőségi kaját), és mozogj sokat!
Először is köszönöm az eddigi válaszokat... :)
Én csak abban nem vagyok igazán biztos,hogy tiszta legyen a kérdésem,mert már magam sem értem hogy én mire akarta kilyukadni :D Lényegében az amit leírtam,hogy melyik lenne a legcélszerűbb diéta innentől,hogy ne jöjjön vissza az a több mint 40 kiló amit eddig leadtam.... a másik amiben nem vagyok biztos,hogy jól csinálok,hogy napi 600-800 kalóriánál nem eszem többet,de tudom magamról,hogy igen eltudok szállni néha napján a kaják terén (ha rám jön az ehetnék) hogy lehet,hogy így előbb utóbb befuccsol a diétám mivel a "kötelező" 1200-1500 kalóriát sem eszem meg legtöbbször,csak van hogy havonta egyszer rám jön az evés roham és akkor szerintem több mint 1600-at is megeszem 1 nap...szóval igazából ez lenne a kérdésem hogy milyen diétát folytassak innentől,hogy ne legyenek evés rohamaim,mert gondolom a különféle dolgok megvonásától lehet leginkább hogy egy "házat" is megtudnék enni.
Minden másnap (most ezen a héten szünetelem) 1 órás izomfejlesztő edzést végzek vagy 15-20 kilométert futok vagy sétálok,mikor mi esik jól....
Az utolsó kommentelő hozzászólásához/kérdezésére reagálnék hogy a bőröm egyáltalán nem nyúlt meg és nem lóg ugyan is olyan edzéseket végeztem a diétám során amelyekkel ez elkerülhető volt.Persze az is nagyban hozzájárult,hogy nem nyúlt meg,hogy nem kapkodtam ugyan is 42 kilót adtam le picivel több mint 3 év alatt --> 2008 augusztusában kezdtem el a diétát és az edzéseket,mert akkor telt be a pohár,hogy mindenki csak a rosszat látta a kilóimban.
A melleim pedig köszönik jól vannak :) feszesek,kemények és formásak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!