Egy het alatt lement 3 kilo, mit csinaljak, hogy ne szedjem vissza?
Figyelt kérdés
Nem fogyokuraztam, veletlenul sikerult igy, de igy jobban erzem magam es nem szeretnem visszahizni.
Szakitas utan egy hetig alig birtam enni, igy leadtam egy kicsit (minden rosszban van valami jo :)), de mar tultettem magam a dolgon es ujra tudok rendesen enni. Mit kell keruljek, hogy ne szedjem vissza, foleg ne a duplajat?
2012. nov. 24. 16:32
1/3 anonim válasza:
Az a 3 kiló 100%, hogy nem zsírból ment le. Ha alig ettél, akkor valószínűleg megszabadultál egy kis izomtól, egy kis víztől, és elhanyagolható mennyiségű zsírtól.
2/3 anonim válasza:
Ahhoz hogy ne tudj újra rendesen enni, ajánlom, hogy menj fogorvoshoz, biztosan talál olyan problémákat, amiket kezelni kell, pár húzás, gyökérkezelés, és máris hetekig nem fogsz enni. Bocs, de most pont a 3. gyökérkezelésnél tartok és azért jutott eszembe. Sőt antibiotikumot is írt a doki, amitől rendesen megy a hasam, tökéletes fogyókúra.
3/3 anonim válasza:
A koplalással leadott kilók sajnos vissza fognak jönni, ha visszaállsz a normális étkezésre, ez ellen nem igazán tudsz mit tenni, mert ez inkább vízveszteség volt, nem zsírból fogytál. Kezdj el sportolni valamit, akkor fogyni is fogsz illetve segít a magánéleti problémák leküzdésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!