Mit csináljak h koplalás után ne szedjem vissza kilókat de ugyanannyit ehessek mint korábban?
15 éves fiú vagyok és karácsonykor nem ettem semmit
8 kilót fogytam majdnem csak izomból.....mindennap van edzésem de ha már picivel többet ettem látom magamon a felesleget:(
Most szépen elkezdesz visszahízni, és normálisan, életmódváltással folytatod a súlycsökkentést. Így jártál, én is ugyanebben a cipellőben járok, izomból fogytam, úgyhogy most jól besz.ptam.
Ja, és egyél sok fehérjét, és tömegnövelj futás helyett. Persze futhatsz is, de az inkább szálkásít.
első válaszoló!!!
megadnád majd az msn címed vagy ha van facebookod akkor a neved légyszi mert ha már egy cipőben járunk akkor beszélgethetnénk
Ne koplalj, hanem életmódot változtass. Táplálkozz okosan, ne egyél sós rágcsálnivalókat, fehér kenyeret, zsíros húst és egyáltalán ne igyál szörpöket. A többit pedig oszd be az Update szerint, a táblázatot megtalálod a neten.
Ez az izomból fogyás olyan furcsán hangzik. Nem csak beképzelitek?
Nem tekintve, hogy eltűnt a lábikóm, meg a seggem. :(
Alig ettem vmit, ez lett z eredménye.
Kérdező, nem tudsz privit írni itt a gyakori kérdéseken belül Mert azért nem szeretném kiírniide a mélcímem, face-t meg pláne nem. :)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!