Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 cm magas vagyok, és 56...

173 cm magas vagyok, és 56 kiló. Hogy tudnék lefogyni, anélkül hogy éheznem kellene? Milyen tornát végezzek?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2012. nov. 25. 18:07
 1/9 anonim válasza:
100%
Miért akarsz lefogyni? 173 cm-hez az 56 kiló éppen ideális, biztos vagyok benne, hogy nem vagy kövér. Ne akarj anorexiás lenni..
2012. nov. 25. 18:09
 2/9 anonim válasza:
100%
Én is 56 kg vagyok és 170 cm magas. Rendszeresen azzal piszkálnak, hogy milyen vékony vagyok, hízzak már. Mondjuk rajtam van izom. Szerintem semmiképpen se koplalj, esetleg valami visszafogott torna, akkor a vélt vagy valós ici-pici hájacskából izom lesz, persze súlyra nem biztos, hogy kevesebb leszel csak centire. De az 100 százalék, hogy nem vagy túlsúlyos!
2012. nov. 25. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

tuti módszer hogy jól beeszel, csinálsz hurkot kötélre és fellógatod magad az első fára, meglátod pár hónap és csak csont leszel!

hova fogynál ebből? elvisz az első szellő, ne kövesd az i-d-i-ó-t-a p-i-c-s-á-k-a-t akiknek nem adnak modell munkát mert 40 kiló és kövérnek hívják őket! egy igazi pasinak nem kell a csont, viszont a 20-30 zsírszázalékú lányok nagyon szexik. valakinek még a 30 feletti is jól áll.

2012. nov. 25. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla, egyszerűen rosszul érzem magam a bőrömbe és ezért szeretnék lefogyni..
2012. nov. 25. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj lefogyni!!!En 173, es 59 kilo vagyok, azzal kuzdok h nehogy lemenjen, voltam50- 54is, rossz visszanezni azokat a kepeket. Se mell, se fenek, a pasiknak sem jon be. Kondizz! amit feleslegnek erzel, formald izomma!
2012. nov. 25. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

"nem tehetek róla, egyszerűen rosszul érzem magam a bőrömbe és ezért szeretnék lefogyni."

Akkor húzzál pszichiáterhez, mielőtt nagyobb testkép-zavarba esnél!

2012. nov. 25. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ja bocsánat akkor az előzőért. a divat ipar sajnos kitermel ilyen embereket mint te, sajnos embertelen elvárások vannak ott, sokan haltak meg amiatt mert utánnozni akarták, vagy belsősök akik hosszú távon akarták fenntartani. ne a tiéd legyen a következő név a listán. rakj fel képet valahova és kérdezd meg az embereket itt névtelenül tetszel e nekik, senki se fogja mondani hogy kövér vagy. ha ez nem ad elég önbizalmat keress fel tényleg valaki szakembert, vagy legalább egy barátnőt.
2012. nov. 25. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 17-20 éves korom idején voltam ennyi kiló, a 173 centimhez és iszonyú kövérnek láttam magam. Ma már nem értem miért? Azóta voltam 20 kilóval több és érthetetlen a számomra, hogy az 56 kilómat miért akartam leszenvedni az általam vélt "ideális" 50-re...

Lehet fel kéne tenned csak a testedről egy fotót (fej nélkül vagy arc kitakarásával) és akkor esetleg adhatnának tanácsokat, ki hogy lát téged. Lehet teljesen ok vagy, csak neked túl nagyok az elvárásaid magaddal szemben.

Én pl tinikoromban jártam kimondottan kövér sráccal is, mert úgy gondoltam, ő majd biztos elfogad engem a súlyom miatt (én voltam 56, ő meg 90 és tök büszke volt magára, mert épp lefogyott a 105-ről) Szerintem a média által sugárzott hamis nőideálok miatt lesz a mai lányoknak írtóra rossz önértékelésük, vagy mára már túl magasak lettek az elvárások? Nem tudom, de jó lenne újra élni a legszebb éveket ilyen fölösleges önsanyargatások nélkül...

2012. nov. 27. 18:06
 9/9 anonim válasza:
Nem kell fogynod,sőt!!:)
2013. febr. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!