16 évesen, másfél hónap alatt 9 kilót fogytam (akarattal). Szeretnék még leadni, de kezdek aggódni, hogy ez az egészségem kárára mehet. Van okom rá?
Bárcsak én is akarattal fogynék. :DDDD
Viccet félretéve, attól függ, hogy csináltad.
Az akaratot úgy kell érteni, mint fogyókúrával. :D Nem vagyok valami elmetúrkáló ilyesmiben.
A "titok" annyi, hogy 2x eszem egy nap, és nagyon keveset. Aztán este egy kis mozgás. :D
Igen lehet károd belőle mert marhára egészségtelen a koplalással való fogyás, na meg hogy egy hét alatt leadsz két kilót, a legjobb az max 1 kiló/ hét
Nem kell koplalni egészséges dolgokat kell enni megnézed mi mennyi és fel kell emelni a segged és kimenni sokat mozogni vagy tornázhatsz a szobádban is. Formás leszel az izom miatt nem löttyedt és tartósan fogysz
Nagyon sok beteg ember eszik kétszer keveset egy nap.
Kérdés, hogy mit eszel, hogy mit mozogsz este az már csak bónusz.. Ha futsz akkor idővel szét fog menni a térded vagy megtámadnak, de ez nem a kérdéshez tartozik.
Ha kevés kenyeret, kis húst, zöldséget, tésztát túrót, tejfélét eszel akkor az nagyon rossz.
Ha kevés húst, zöldséget, gyümölcsöt eszel az már eléggé jó!
Ha jóllaknál zöldségekkel, húsokkal, ennél gyümölcsöket, olajos magvakat mértékkel, akkor fogynál és nem kellene az egészséged miatt aggódnod. Ez feltételezi a tejfélék, kenyér, gabonás szemetek elhagyását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!