16 évesen, másfél hónap alatt 9 kilót fogytam (akarattal). Szeretnék még leadni, de kezdek aggódni, hogy ez az egészségem kárára mehet. Van okom rá?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 18:50
11/12 anonim válasza:
Ha éhes vagy, egyél normális ételt. Hosszabb távon jobban megéri.
12/12 anonim válasza:
Hát te szerencsével fogytál nem akarattal. (De legalább te megpróbálod nem úgy mint sokan mások.) A szervezet úgy működik hogy ha kevés az élelem azt a kicsit is elrakja amit meg tud szerezni, ha te keveset eszel egy ideig és utána elkezdesz rendesen enni akkor instant többet hízol vissza mint amit lefogytál. Úgy fogytam másfél hónap alatt 5kg ot hogy annyit ettem mint egy ló! Nincs kedvem leírni ide az egészet mert hosszú ha tudni akarod írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!