Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! 174cm és...

Fogyni szeretnék! 174cm és vagyok 104 kg-val. Készen állok a fogyásra csak szégyenlős vagyok. Mit tanácsoltok? 16/f

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én szivesen elmennék futni vagy bármi csak szégyenlős vagyok. Főleg a szüleim előtt. Akkor viszont szoktam tornázni kicsit mozogni de ritka mert alig van olyan hogy egyedül vagyok itthon, este van időm elmenni futni olyan 5-6 körül de akkormár itthon vannak ők is. Félek a reakciójuktól hogy kiröhögnek. Nagyon szeretnék lefogyni... De ebbyire gátol az hogy ilyen szégyenlős vagyok. Szerintetek micsináljak? Ha van kedvetek írhattok valamit az étkezésről is. A futást meg bírom mer a suliba 12 perc alatt 1800 métert futottam ekkora súlyal. Várom ötleteiteket!

#fogyás #30 kg felesleg
2012. nov. 27. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre már elolvastad a választ, miután kértem hogy olvass a paleolit táplálkozásról, a magad érdekében.
2013. jan. 2. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!