A Tescoba árulnak zabpelyhet?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam ott vele, de igaz nem is kerestem. De ma megyek, és venni szeretnék.. szerintetek van ott?2012. nov. 24. 19:56
1/6 anonim válasza:
Kell lennie, a Spar pl. sokkal kisebb, és több féle van. Meg az Aldinak is van.
2/6 anonim válasza:
Én csak nagyon drágát láttam ott, kb 500 Ft volt fél kiló. Máshol (Spar, Penny, Lidl) 200 Ft/fél kg áron lehet venni
3/6 anonim válasza:
Persaze, hogy árulnak, én is ott szoktam venni, én a Kölln márkájút szeretem.
4/6 anonim válasza:
Igen van, 600 Ft a fél kiló. A Lidlben 200 Ft a fél kiló.
5/6 anonim válasza:
Megerősítem, ott csak a nagyon drága márkájúval találkoztam én is. (Vagy a keverttel, amiben magvak és mazsola is van.) Érdemes máshol feltankolni zabpehelyből. De például az a nagyon tömör teljes kiőrlésű kenyér ott a legolcsóbb.
6/6 anonim válasza:
Gluténos, szénhidrátdús vacak gabona. Biztos hogy azt akarsz venni? Marha máj, szív (normális, olcsó kaják) kilója 400-500 forint, ezektől nem leszel beteg.
Azért a zabnak olvass még utána, egyáltalán nem ideális táplálék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!