Ha képtelen vagyok megenni a zabkását akkor jó lesz, ha a zabpelyhet megeszem egy almával és natúr joghurttal reggelire? Vagy az már sok lenne?

az én reggelim: 2 dl tej, 1 evőkanál zabpehely, 2 bogyó édesítőszer (ezt megfőzőm)
pucolok hozzá 1 almát berakom a turmixba, habosra turmixolom és a tetejére 1 csipet fahéjat rakok.
Isteni és nagyon laktató

Én se főzöm, max mikrózom.
De ha joghurtba rakod, és picit hagyod csak puhulni, úgy nem lesz nyálkás, és ugyanúgy jó:-)

ha az elso valaszolot nezem akkor en istentelenul sokat reggelizem.
Altalaban zabkasat szoktam, de nincs merlegen, igy nem tudom, mennyit hasznalok.
De atlagban olyan 2-3 dl(nagyobbreszt tej+viz), azaz 1-1,5 bogrenyi folyadekot teszek fel es ebbe olyan 3/4 bogrenyi zabpelyhet:D
Valamikor meg utana is rakok bele:D
Aztan alma, fahej, dio, mandula, kakao, banan, egy kis mez, ami otthon van es amihez kedvem van.
1 evokanalnyi adagtol is jol lehet lakni es csak en csinalok valamit nagyon rosszul?:D
Mert ma ketszer ettem zabkasat, szep kis adagokbol:D
Akkor ez mar legalabb 2000 kaloria volt?:O
nem fogyozom amugy, rendszeresen sportolok, de szeretek enni:D

első vagyok.
Ha nem szereted igy, akkor áztasd joghurtba 1 kcisit, ugy is ehető
utolsónak: én fogyókurázok ezért eszek ennyit reggelire, és én is jól tudok lakni már 1-2 kortytól is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!