Érdekelne hogy hányan esznek zabpelyhet v kását, leírnád a nemed és a korod is hogy vajon jól gondolom?
Figyelt kérdés
köszönöm én olyan 15-35 év közötti nőkre/asszonyokra gondolok és 20-40 év közötti testépítő férfiakra2012. aug. 29. 22:28
1/16 anonim válasza:
Jelentkezem, nem is tudom elképzelni a reggeleim zabkása nélkül.:D
14/L
2/16 anonim válasza:
Én szeretem tejjel, az 1 éves kislányom pedig gyümölccsel eszi. :)
26 N
4/16 anonim válasza:
reggelim: natur joghurt + zabpehely + lenmag. hasznalom a zabpelyhet suteshez is es kiserletezgetek a fozesbe bevezetessel liszt es morzsa helyett. holnap pl turogombocot fogok keszizeni es morzsa helyett piritott zabpehelyapritekba szeretnem forgatni. 29L
5/16 anonim válasza:
Minden reggel ezzel kezdem és nem bírok ráunni(már majd 1 éve:D)
Fahéjjal, kakaóval(cukrozatlan), almával, eperrel, barackkal, dióval, mogyoróval...:D Mikor mi:)
Nagyon finom és egészséges is:)
21/L
6/16 anonim válasza:
zabpehely+natur joghurt+kevés méz.
de van amikor méz helyett banánt rakok bele, vagy néha még megspékelem pár szem mazsolával.
22/N
8/16 anonim válasza:
21 lány vagyok, az én étrendemből sem maradhat ki a zabkása :)
9/16 anonim válasza:
21/L Minden reggel, megunhatatlan :)
10/16 anonim válasza:
22 éves lány vagyok, hetente minimum egyszer az a reggelim..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!