Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdekelne hogy hányan esznek...

Érdekelne hogy hányan esznek zabpelyhet v kását, leírnád a nemed és a korod is hogy vajon jól gondolom?

Figyelt kérdés
köszönöm én olyan 15-35 év közötti nőkre/asszonyokra gondolok és 20-40 év közötti testépítő férfiakra
2012. aug. 29. 22:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm

azért gondoltam, hogy olyan 20 év körüli fiatal nők lesznek többségben:)

2012. szept. 1. 07:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Zabkása a legjobb reggeli! :)

21/L

2012. szept. 3. 07:23
 13/16 anonim ***** válasza:
reggelire szoktam zabpelyhet enni, tej nélkül, aszalt gyümölcsökkel:P 21/f
2012. szept. 3. 08:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Szinte minden reggel azt eszem sovány rizstejjel, steviával édesítek, van hogy kakaóporból, rumaromából, steviából készítek csokiöntetet, van hogy fehérjeport rakok rá, de szinte mindig habosan eszem(tojásfehérjét felverek, édesítek, vaníliaaromával ízesítek, és óvatosan beleforgatom a még forró akármilyen ízesítésű zabkásába). Isteni légies, habos lesz tőle! A kedvencem amúgy a csokis-gesztenyés.

26N

2012. szept. 3. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Miután a tervezettnél sikerült később kelnem, most fog sor kerülni a reggelire és most végre kipróbálom, hát kiderül mennyire fog bejöni.... :D
2012. szept. 3. 10:37
 16/16 anonim ***** válasza:
10:37 vagyok, jelentem elkészült, édesítővel és natúr kakaóval ízesítettem és bejövős :)
2012. szept. 3. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!