4-5kg zsírból december 28-ig? Lehetséges? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
1 hete dietazom,nem koplalok csak egészségesen eszem es 6 utan mar semmit.62,9 el kezdtem most 59,5,de ez valószínűleg inkabb víz mint zsír. Élsportoló vagyok,tehát a mozgással nincs problémám nap mint nap,de azt szeretném kérdezni h szerintetek le tudok fogyni dec.28 ig,ugy hogy ez alaposan meg is látszódjon? Mondjuk 54-55 kg re . 17L2012. nov. 17. 20:41
1/2 anonim válasza:
Egy hónap alatt nem egészséges 5 kilót fogyni ilyen kevés túlsúlyból, szóval nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire le tudsz fogyni. Nem kell siettetni a fogyást, előbb-utóbb le fog menni, ha betartod a diétát és a mozgást.
2/2 anonim válasza:
Szerintem az előző hozzászóló valójában csak azt akarja, hogy sikertelen legyél.
Szerintem ha élsportolsz, akkor elsősorban azt csináld, amit az edződ mond. Ha ő nem ellenzi, akkor pedig légy bátor és szorgalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!