Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » December 20. -a óta lehetséges...

December 20. -a óta lehetséges hízni 2,5 kg-ot?

Figyelt kérdés
December 20-án álltam utoljára mérlegre. 26-áig diétáztam és nem ettem olyan ételekböl amit "nem szabad" fogyókúra alatt. 26.-ától kedzve mindenből ettem, de oda figyeltem hogy a napi kcal szükségleten belül történjen... Minden másnap tornáztam/tornázok 1,5-2 órát, és még is 2,5 kg-al mutatott többet ma reggel a mérleg, mint 20.-án! Mitől lehet ez? Lehetséges hogy híztam? :( Pedig nagyon nem szeretnék, most ez a 2,5 kg teljesen "kiakasztott", mert eddig 24 kg-ot fogytam, és még 4 kg-ot leszeretnék adni, de nem hogy inkább le, hanem felfelé jönnek a kilót :(. Vagy lehet hogy "izmosodom" és azért "híztam", mert 20-a óta a derékméretem közel 1 centit csökkent. De a súlyom pedig több lettt 2,5 kg-al!!! :)
2012. jan. 2. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt lehet annyit hízni, a súly általában plusz, mínusz max 3 kilóig ingadozik természetesen.
2012. jan. 2. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az izom felszedése az kizárt hacsak nem növelt ch és protein kúrán vagy ami mellé kemény súlyzós edzések társulnak.

Amúgy lehet hízni,én 4kg-t híztam az ünnepek alatt. Mondjuk én adtam neki a kakaót rendesen.

2012. jan. 2. 11:54
 3/4 anonim válasza:
Az ünnepek alatt szerintem sokan felszedtünk néhány kilót, én egyet, és teljesen összeomlottam, mivel eddig 8 kilót adtam le és nem akarom visszaszedni, úgyhogy újrakezdtem a kúrámat és legalább még egyszer ennyit akarok leadni, és neked is sok sikert és kitartást! :)
2012. jan. 2. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jan. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!