Hogyan tudnék hízni?
Tudom hogy mindenki fogyni szeretne,de én hízni.
Nagyon örülnék hogyha valaki tudna segíteni.
152 cm vagyok és 32 kiló. A testtömegindexem a vészesen sovány kategóriába esik. Nem vagyok se anorexiás,se bulémiás.Csak sovány.
Hát.
Jó lenne tudni mit eszel, mitől vagy ennyire vékony. Táplálkozási zavar állhat a háttérben.
Eszek mindenfélét,húst,tejterméket,péksüteményt,kenyeret.
Nassolni is szoktam.
Reggeli:tea
Tízóraiszerűség(órák között):2-3 pogi vagy croassant
Ebéd:normális ebéd pl: sült csirke főtt krumpli
Vacsora: Átlagos vacsora pl: szalámis szendvics
Hát ez semmi. Reggeli: tea? Legalább cukor nélkül?
Mindenből kéne minimum dupla adag. Cukrozott üdítők, vagy ha az nem megy, akkor legalább fehérje turmix. Zabálás, utána alvás :D Mézes dió, ahogy itt írták már páran. Csokis banán. Csak az a baj ezekkel, hogy mind zsírba mennek. Tehát a vékony kislányból leszel egy közepesen vékony zsírpaca. Lehet edzeni kéne inkább, meg tolni a csirke-rizst.
Mit értesz edzés alatt?
Járjak konditerembe?
Ha konditerembe megyek az én kinézettemmel,körberöhögnek.
hát kéne reggeli
szendvics sonkával, sajttal, tojással, fűszervajjal, zöldségekkel
órák között a szendvics jó, de ehetnél mézes joghurtot diákcsemegével, olajos magvakat, gyümölcsöket is
ebédre a normális kaja okés, arra azért figyelj hogy lehetőleg leves és második is legyen ami egytálétel, hús, hal, raguk, zöldségek, máj, tojás, rizs, krumpli, főzelék, hüvelyesek, gomba stb
uzsira megint mehetne mézes joghurt diákcsemegével, gyümölcsök
vacsora szendvics vagy ami ebédről maradt
lefekvés elött egy pohár mézes tej korpás kekszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!