Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenki fogyni szeretne,de én hízni.

Nagyon örülnék hogyha valaki tudna segíteni.

152 cm vagyok és 32 kiló. A testtömegindexem a vészesen sovány kategóriába esik. Nem vagyok se anorexiás,se bulémiás.Csak sovány.

2011. dec. 28. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát.

Jó lenne tudni mit eszel, mitől vagy ennyire vékony. Táplálkozási zavar állhat a háttérben.

2011. dec. 28. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Eszek mindenfélét,húst,tejterméket,péksüteményt,kenyeret.

Nassolni is szoktam.

2011. dec. 28. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennél részletesebb, napi étrendre lennénk kíváncsiak. Arányokkal lehet a baj, esetleg valamilyen szervi elváltozásod van.
2011. dec. 28. 21:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Reggeli:tea

Tízóraiszerűség(órák között):2-3 pogi vagy croassant

Ebéd:normális ebéd pl: sült csirke főtt krumpli

Vacsora: Átlagos vacsora pl: szalámis szendvics

2011. dec. 28. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ez semmi. Reggeli: tea? Legalább cukor nélkül?

Mindenből kéne minimum dupla adag. Cukrozott üdítők, vagy ha az nem megy, akkor legalább fehérje turmix. Zabálás, utána alvás :D Mézes dió, ahogy itt írták már páran. Csokis banán. Csak az a baj ezekkel, hogy mind zsírba mennek. Tehát a vékony kislányból leszel egy közepesen vékony zsírpaca. Lehet edzeni kéne inkább, meg tolni a csirke-rizst.

2011. dec. 28. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Mit értesz edzés alatt?

Járjak konditerembe?

Ha konditerembe megyek az én kinézettemmel,körberöhögnek.

2011. dec. 28. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:
14,5 éves lány vagyok.
2011. dec. 28. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

hát kéne reggeli

szendvics sonkával, sajttal, tojással, fűszervajjal, zöldségekkel

órák között a szendvics jó, de ehetnél mézes joghurtot diákcsemegével, olajos magvakat, gyümölcsöket is

ebédre a normális kaja okés, arra azért figyelj hogy lehetőleg leves és második is legyen ami egytálétel, hús, hal, raguk, zöldségek, máj, tojás, rizs, krumpli, főzelék, hüvelyesek, gomba stb

uzsira megint mehetne mézes joghurt diákcsemegével, gyümölcsök

vacsora szendvics vagy ami ebédről maradt

lefekvés elött egy pohár mézes tej korpás kekszel

2011. dec. 29. 10:03
 9/9 anonim válasza:
en is sovany vagyok en is pont ilyen idos koromba keztem el kondi terembe jarni es nem rohogott ki sennkii ! De aztan abbahgytam . A nyaron folyamatosan ettem orankent , meg ejszaka 4koris..es 3honap alat 4kilot szedtem fel!
2011. dec. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!