Ma ettem 1000 kalóriát. Utána ettem 2 darázsfészket vaníliasodóval. Megfogok hízni?
Első, ez mekkora volt! :D
Kérdező, nem fogsz meghízni.
Jól is nézne ki az emberiség ha két darázsfészektől el lehetne hízni:)
Karácsonykor egyenesen szétfolyna mindenki.
de megfog.
Mert 100kcal-t evett. És szerintem kb 15 éve lehet, mert ha idősebb lenne nem tenne fel ilyen kérdést. Egyél inkább 2000kcal-t és azzal jobban jársz mint az édességgel.
1000 kalória? levegőt vettél vagy ezt hogy sikerült? (és a levegőben van egy kis virágpor, akkor már összejöhet az 1000kalória)
"2 vaníliasodós darázsfészektől senki nem fog gurulni. Egyébként nem a kalória számít. Ha megeszel 2000 kalória gyümölcsöt minden nap és semmi mást, nem hízol el. Ha viszont 2000 kalória disznózsírt nyomsz be, egy idő után az meglátszik."
ez meg baromság, 60 millió afrikai éhező agyon lincselne ezért a hülyeségért, mert ők ugyan úgy éhen halnak ha disznózsírt esznek, ha gyümölcsöt, mert a bevitt energia abszolút, ne kezdjük már a "mi a nehezebb, 1 kiló toll vagy 1 kiló beton" sztorit.
"Ha megeszel 2000 kalória gyümölcsöt minden nap és semmi mást, nem hízol el. Ha viszont 2000 kalória disznózsírt nyomsz be, egy idő után az meglátszik"
És az 1 kiló vas is nehezebb az 1 kiló tollnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!