Hogyan lehet egy darázsfészket megszüntetni? Van egy a padláson is és egy föld alatti üregben is.
Estefelé, sötétedés körül, mikor már nem olyan aktívak, fújd le jó bőven röppentyűs inszektek elleni sprével. :) utána leütheted és széttaposhatod a fészket.
A földalattival ugyanez a szituáció: lefújod őket, vársz kicsit, hogy hasson a szer és eltömíted a járatot.
Régen kifüstölték őket, de az azért nem jó, mert csak felmérgesíted őket és könnyen megtámadnak. A rovarirtó meg ártalmatlanítja őket.
ki kell hívni a bogármérnököt!
lefujja gázzal oszt megdöglenek
Ha megígéred,hogy nem gyújtod fel a tetőt...!!!
-ha elérem,én valami éghető spray-t fújok,eéltartom az öngyújtót.
-Ha nem érem el,gázolajos,vagy hígítós rongyot kötök/dróttal!)egy hosszú botra.
-utána még vagy 2x visszamegyek megnézni,nehogy tűz legyen.
Én késő este/éjjel csinálom,mert minél melegebb van,annál éberebbek.
Én fogtam egyet egy pohárral a kerti asztalon, folyton odajött, én meg ráborítottam a poharat. Zümmögött egy ideig, aztán egyre több darázs jött a pohár köré. Úgyhogy a flakon szerintem elég veszélyes ötlet.
Ha láthatóan kicsi a fészek, akkor lefújod rovarirtóval, de sietve, mert a szertől kijönnek, utána döglenek meg.
Ha nagy a fészek vagy nem tudod, mi van a tető alatt, akkor kihívod a tűzoltókat.
Úgy látom, akkor segítettem...:)
Sok sikert, most úgyis meleg az idő, napos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!