Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ma még mindig...

Miért vagyok ma még mindig éhes? Hízni fogok? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Normálisan étkezem amúgy hétköznap. Most az ünnepek alatt lecsúszott azért pár cukros dolog és süti.

1300-1400 kcal körül szoktam enni általában, amikor szépen tartom a fogyókúrámat, viszont ma még iszonyatosan éhes vagyok. Illetve nem is éhes inkább, hanem kívánós.

Ma reggel futottam 1 óra 10 percet. Pécsett lakom, tehát a Mecsek tövében és hegymenetnek felfelé szoktam futni fél órát (elég húzós tud lenni itt-ott) és fél órát meg vissza.). Ma így mentem.

Aztán délután is rámjött a mehetnék, mert szép most a táj nagyon. Ismét futottam 1 órát.

Ma eddig kb. 1500 KCAL-t már MEGETTEM!!!! (Ebben mind benne volt sajnos 1 süti is, a többi fehérje étel volt meg vitamin)

Viszont még éhes vagyok...

ha meg eszem, akkor túllépem a kcal deficitet és nem akarok elhízni. Mit tegyek?

170 cm magas vagyok és 64,9 kg.

Fogyni szeretnék, mert narancs bőrös a hátsóm itt-ott és vastagok a combjaim. A többi testrészem már oké.

Adjatok tanácsot!

Köszi!

27 L

2011. dec. 28. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogyástól nem fog eltűnni a narancsbőr...ez tévedés.
2011. dec. 28. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindegy. Most nem ez a lényeg. Egyszerűen ha eltűnik, ha nem fogyni kéne és kész. Nem is keveset.
2011. dec. 28. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

2 óra futással simán elégettél 1000-1200 kcalt, úgyhogy biztosan deficitben maradsz.

a kívánósság azért van, mert most egy csomó cukros cuccot ettél, amik "függőséget" okoznak, azaz ahogy elkezded enni, egyre többet kívánsz belőle.

most velem is ez van, karácsony után. de én már felkészültem rá, nagyon jó ellenszere a cukoréhségnek a C-vitamin. minden reggel 500mg-os rágótablettát elrágok belőle, plusz minden étkezéshez rengeteg vizet iszom, így olyan érzésem van, hogy már nem férne el semmi a pociban.

2011. dec. 28. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A fogyás sajnos nem az a történet, hogy elmegyek futni, és mire visszajövök, egy fitnesz bébi néz vissza rám a tükörből. Nem. A fogyás sajnos kitartást igényel. Hetek, hónapok. Sokszor akkor a legnehezebb, amikor hetek óta csinálod, és SEMMI változást nem látsz se a tükörben, se a mérlegen. De csinálni kell. Sajnos ez nem egy instant visszajelzéses történet, hiába kondicionált rá a média, hogy mindent megkapsz azonnal. Ugyanaz a dolog, mint a tanulás, vagy a vezetés. Kitartóan kell gyakorolni, és hopp, egyszer már csak megvan!
2011. dec. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!