Mit tegyek? Tavasszal nagyon elkezdtem hízni. Őszre 10kilóval voltam több. leadtam már négyet de ennél több sehogysem megy. Létezik hogy bármit fogok csinálni akkor sem fogyok tovább? nagyon dagadt vagyok, naponta egy órát tornázok Rubint Rékára.
Pedig elég egyértelmű, hogy a szüleidnek igaza van. 15 évesen hirtelen különösebb életmód változtatás nélkül felszalad 8 kiló, azt nehéz lenne nem azzal magyarázni, hogy nőiesedsz. Gondolom a melled is nő, az is zavar?
Amúgy az izmos lábak sokkal szebbek mint a vékonyak.
De egyél kevesebb szénhidrátot, több húst, zárd ki a fehér lisztet, fehér cukrot, és mozogjál többet, ha ezt a pár dolgot életvitelszerűen betartod, akkor néhány hónap alatt lemegy az az öt kiló, és soha többet nem is lesz gond a kilókkal.
Lehet, hogy nem tudsz lefogyni. Ha leadnál 5 kilót, akkor már alultáplált lennél. Az alultápláltságnak sok veszélye van, ezért a szervezeted védekezik ellene.
Jobb lenne, ha inkább a szemléleteden változtatnál. Az anorexia betegség, ne akarj beteg lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!