Mennyit fogok hízni?
Figyelt kérdés
Ma megettem durván 4000 kcalt. Csak annyit mondok erre, hogy nem vagyok normális. Rengeteg szénhidrátot meg édességet összezabáltam ma. Egyébként 158cm/46kg vagyok, szeretnék fogyni még 3kg-ot, de ezt most nem kellett volna.Szerintem ennél még soha életemben nem ettem többet, habár rosszul nem vagyok, amit nem értek, meg azt sem, hogy hogy fért belém ez a rengeteg kaja..2011. nov. 29. 19:36
1/4 anonim válasza:
egy naotól állítólag nem lehet hízni szal szerintem ne aggódj a lényeg hogy ma már ne egyél és ha tudsz mozogj pl szobabicikli, torna oks ? ;))
2/4 A kérdező kommentje:
Kiakadtam teljesen. Ráálltam a mérlegre, és 50kg-ot mutatott.4kg-mal többet, mint amennyi reggel voltam..
2011. nov. 29. 19:47
3/4 anonim válasza:
ajánlom hogy olvasd végig és megfogsz nyugodni http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23.. amúgy nemtudom hova szeretnél fogyni még...o.O képet nem teszel fel magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!