Most mi lesz? Hízni fogok, vagy ez a nap súlytartásnak felel meg?
157cm/45kg vagyok.Ma megettem 1600kcalt, 105g fehérjét, 150g szénhidrátot, és 60g zsírt.. Ezeket az ételeket ettem: reggelire teljes kiőrlésű kiflit, túrót, és sütőtököt, tízóraira diákcsemegét+szőlőt, ebédre csirkecombot, céklát, hagymát(egy csomót), aztán ebéd után 1 órával újra sütőtököt meg diákcsemegét ettem.Kiszámoltam, és 1600 kcal jött ki. Az 100, hogy vacsorázni már nem fogok, mert már 500 kalóriával többet ettem, mint szoktam, meg ennél sokkal kevesebb szénhidrátot eszek..Így jártam, hülye voltam, hogy ennyit ettem, max leáll a fogyás.
Viszont voltam ma futni, de délután megyek konditerembe 1,5 órát, habár iszonyat izomlázam van, de azért fogok edzeni, sőt direkt edzés végén dupla annyit fogok sífutózni, mint szoktam.
Az orvosi lexikonon kiszámoltam, hogy mennyit kell ennem, de az kizárt, hogy annyit, amennyit ír...Szerintem nagyon nem ad reális értéket, mert ezek jöttek ki:
Testsúlya csökkentéséhez, fél kilogramm hetente:
Kalória 1690.95 kcal
Szénhidrátok (55%) 930.02 kcal = 232.51 gramm
Fehérjék (15%) 253.64 kcal = 63.41 gramm
Zsírok (30%) 507.28 kcal = 56.36 gramm
én azt nem értem,miért akarsz fogyni?? 45kg vagy!!
és hány éves amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!