Jó súlytartásnak ez az étrend?
Reggeli: 2 toast kenyér sonkával és sajttal
Ebéd: paradicsomos csirke, 1 szelet toast kenyérrel
Vacsora: 1 toast kenyér sonkával és sajttal
Ezen kívül: 2 fürt szőlő, negyed dinnye, kb 200-250 kcal csoki
15/L
160 cm, 49kg
Egyetértek az előző válaszolókkal, ne egyél ilyen sok toast kenyeret, mert megunod, és többet nem is bírsz majd ránézni. Vacsorára inkább egyél fehérjében gazdag ételt, pl. tojásrántottát, hozzá pedig ehetnél valamilyen zöldséget, pl. paradicsomot, az jól passzol hozzá. Ebben az étrendben nincsen zöldség, ez pótold! Az ebédhez megint ne egyél szerintem toast kenyeret, nem is illik hozzá, inkább krumplit vagy rizst, ahogy már írták. Nyugodtam ehetsz belőlük is, ha kevesebbet fogyasztasz belőlük, nem fogsz visszahízni. A többi rendben van, a csoki is, szerintem minden nap megengedett egy kis édesség, hogy ne kapj falási rohamot. :) Nem tudom, milyen csokira gondolsz, de szerintem próbáld ki az étcsokit is, nagyon finom, és egészségesebb is, mint a tejcsoki!
Remélem tudtam segíteni! :)
Ui.: Azt megkérdezhetném, hány kilót adtál le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!