Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mi lesz? Hízni fogok,...

Most mi lesz? Hízni fogok, vagy ez a nap súlytartásnak felel meg?

Figyelt kérdés

157cm/45kg vagyok.Ma megettem 1600kcalt, 105g fehérjét, 150g szénhidrátot, és 60g zsírt.. Ezeket az ételeket ettem: reggelire teljes kiőrlésű kiflit, túrót, és sütőtököt, tízóraira diákcsemegét+szőlőt, ebédre csirkecombot, céklát, hagymát(egy csomót), aztán ebéd után 1 órával újra sütőtököt meg diákcsemegét ettem.Kiszámoltam, és 1600 kcal jött ki. Az 100, hogy vacsorázni már nem fogok, mert már 500 kalóriával többet ettem, mint szoktam, meg ennél sokkal kevesebb szénhidrátot eszek..Így jártam, hülye voltam, hogy ennyit ettem, max leáll a fogyás.

Viszont voltam ma futni, de délután megyek konditerembe 1,5 órát, habár iszonyat izomlázam van, de azért fogok edzeni, sőt direkt edzés végén dupla annyit fogok sífutózni, mint szoktam.

2011. okt. 20. 14:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Gyere, meghívlak egy cukrászdába és elbeszélgetünk egy kicsit hogy milyen hülyeséget csinálsz...

Milyen sütit rendeljek?

2011. okt. 20. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:

akkor sajnos jó uton haladsz ha anorexiás akarsz lenni.

még olvasni is ijesztő volt amit írtál..!

szerintem pont azért nem menstruálsz mert alig eszel.még csak 15 vagy és kell a szervezetednek a kalória!

2011. okt. 20. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezek szerint semmit nem fogtál a válaszokból... Vedd észre, hogy testileg és lelkileg is tönkreteszed magad. Fordulj pszichológushoz, amíg nincs nagyobb baj. Vagy így akarsz kinézni?

[link]

2011. okt. 20. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
te magad is leírtad hogy össze vissza jön meg mióta diétázol..teljesen tönkre akarod magad tenni?? gondolkozz el a dolgokon mer ez nem játék. Van akinek ilyen hülyeségek miatt nem lehet gyereke.Nem mondom hogy ne diétázz ha akarsz de valéamit nagyon nemjól csinálsz. mit eszel egy átlag nap?
2011. okt. 20. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:

remélem észhez térsz végre a válaszok után,mert nem normális amit magaddal művelsz. ha nőiesen akarsz kinézni,akkor egyél rendesen,és mellette sportolj,mert lassan úgy fogsz kinézni mint egy 8éves kislány,akinek se melle,se csípője..

A szüleid nem veszik észre mit művelsz??

2011. okt. 20. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező,te már sohasem akarsz ilyeneket enni?...

[link]

[link]

[link]

Jól néznek ki,mi? Minek fosztod meg magad ezektől? Hisz nincs túlsúlyod,simán ehetnél ilyeneket,nem kell vackokkal sanyargatnod magad!

2011. okt. 20. 15:00
 17/19 anonim ***** válasza:
hjaj én meg nem is jól láttam a kérdésben hogy ilyen sovány vagy .. így viszont már egyáltalán nem kell fogynod sőt. A hasad azért nagy ha tele eszed magad mert ez mindenkinél természetes ha többet eszik.
2011. okt. 20. 15:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Pszihológus kellene neked nem diéta basszus. Az amit ettél az egy teljesen normális, egészséges napi kaja. Nyugodtan ehetnél valamit minden nap. A mérleget meg kicsit hanyagolhatnád! Arra még nem gondoltál, hogy amikor 1-2 kilóval többet mutat a szokásosnál, akkor éppen nőttél? Merthogy elvileg még növésben vagy. Csontváz leszel a végén tényleg, bár már most is nagyon sovány lehetsz...
2011. okt. 20. 17:47
 19/19 anonim válasza:
bakker ne már te is :(
2014. jan. 19. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!