Most mi lesz? Hízni fogok, vagy ez a nap súlytartásnak felel meg?
157cm/45kg vagyok.Ma megettem 1600kcalt, 105g fehérjét, 150g szénhidrátot, és 60g zsírt.. Ezeket az ételeket ettem: reggelire teljes kiőrlésű kiflit, túrót, és sütőtököt, tízóraira diákcsemegét+szőlőt, ebédre csirkecombot, céklát, hagymát(egy csomót), aztán ebéd után 1 órával újra sütőtököt meg diákcsemegét ettem.Kiszámoltam, és 1600 kcal jött ki. Az 100, hogy vacsorázni már nem fogok, mert már 500 kalóriával többet ettem, mint szoktam, meg ennél sokkal kevesebb szénhidrátot eszek..Így jártam, hülye voltam, hogy ennyit ettem, max leáll a fogyás.
Viszont voltam ma futni, de délután megyek konditerembe 1,5 órát, habár iszonyat izomlázam van, de azért fogok edzeni, sőt direkt edzés végén dupla annyit fogok sífutózni, mint szoktam.
Gyere, meghívlak egy cukrászdába és elbeszélgetünk egy kicsit hogy milyen hülyeséget csinálsz...
Milyen sütit rendeljek?
akkor sajnos jó uton haladsz ha anorexiás akarsz lenni.
még olvasni is ijesztő volt amit írtál..!
szerintem pont azért nem menstruálsz mert alig eszel.még csak 15 vagy és kell a szervezetednek a kalória!
Ezek szerint semmit nem fogtál a válaszokból... Vedd észre, hogy testileg és lelkileg is tönkreteszed magad. Fordulj pszichológushoz, amíg nincs nagyobb baj. Vagy így akarsz kinézni?
remélem észhez térsz végre a válaszok után,mert nem normális amit magaddal művelsz. ha nőiesen akarsz kinézni,akkor egyél rendesen,és mellette sportolj,mert lassan úgy fogsz kinézni mint egy 8éves kislány,akinek se melle,se csípője..
A szüleid nem veszik észre mit művelsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!