Egy hét alatt mennyit lehet hízni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 12:58
1/6 anonim válasza:
Attól függ mit eszel és mikor. Mennyire vagy hízékony, mennyit mozogsz a héten-ha semmit,akkor sanszosabb a hízás-. Esetleg iszol -e mindennap egy két sört vagy vmi kis étvágynövelő italt. Amúgy 3-4 kg-t feltud szedni az ember, ha "jól" csinálja. :D
2/6 anonim válasza:
Miért akarsz hízni? Miért pont egy hét alatt? Ha valami fogadást kötöttetek valakivel hogy ki hízik többet akkor a mérlegelés előtt igyál meg 3-4 liter vizet azt csók:D
3/6 anonim válasza:
sajnos.. még egy 168 órás folyamatos zabálással sem igen lehet 1-2 kilónál többet hízni. ha esetleg valaki nem edz, anyagcseréje is lassú stb. akkor valahogy talán ez a 2 kiló alatti elérhető, szerintem.
4/6 anonim válasza:
Aczélka te sem leszel logikus... 5kg-t is lehet hízni D:
5/6 anonim válasza:
Szerintem már előre kalkulál, hogy mennyit fog hízni az ünnepek alatt. Nos nyilván sok mindentől függ. Ha napi 9 ezer kalóriát viszel be és nem mozogsz, akkor meglehet a napi 1 kg.
6/6 Dettina23 válasza:
Hát simán lehet, például én egy hét alatt egyszer dekára pontosan 3 kilót hiztam.....de nemugy hogy épp akkor annyit mutat a mérleg hanme tényleg meghiztam....aztán utána hiztam még 5 kg-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!