Egy hétvége alatt lehet hízni?
nem lehet hízni. akár 56 kg-t is mutathat a mérleg, ez nem zsír. csak benned van a cucc, amit megettél. ennek súlya van. plusz a víz, amit megköt, meg a glikogénraktáraid, blabla...
komolyan ne hisztizzetek már egy normálisabb kajanap után, annyira idegesítő!
Én 7végenként ált. nem foglalkozom ezzel, szombat-vasárnap szabadnap xD
Hétfőtől péntekig figyelek a kalóriákra.
Most nekem is 2 kg-al többet mutat a mérleg, de holnap már összébb húzom magam, keddre szerintem visszaállok.
Olvasva kérdésed, elővettem a mérleget és nekem pl. +1,1 kg:(
Majd szét vet a düh! 1 nap vendégségben voltam és valóban torkoskodtam, pedig csak óvatosan "kóstolgattam"
Na mától megint zöldség diéta!
Lehet hízni, de egyébként sem jó az, amit csinálsz és többen csináltok.
Egyik nap diéta, másik nap teleeszed magad.
Ez nagyon káros, és egészségtelen.
Amúgy sem kell még egy szülinapon sem összeenni mindent.
Amit leírtál az nagyon sok.
Ne egyél ennyi édességet, nassolni valót, és akkor diétáznod sem kell majd.
Hétvégén általában velem is elszalad a ló, de legalább én hétvégén többet is mozgok sokkal. Eddig a súlygrafikonom lefelé mutat mégis, úgyhogy olyan túl nagy aggodalomra nincs okom...
Ma pl. grammra ugyanannyi voltam reggel, mint péntek reggel, pedig nem kevés édesség csúszott le hétvégén. Nyilván így lassabb a fogyás, de ha elhízni volt időd, akkor lefogyni is adhatsz magadnak. Bár nem nagyon hiszem, hogy az 53 kilódból fogynod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!